Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

....σουτάκια

 -  Καλές επιδόσεις είχαμε στους διασυλλογικούς αγώνες στίβου στις ηλικίες Κ16 και γενικότερα δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα στους αγώνες αυτούς. Ίσως  η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ θα πρέπει να προσέξει λίγο στο θέμα της παρουσίασης των αγώνων, αφού και αυτή την φορά, ο παρουσιαστής ήταν όχι μόνο εκνευριστικός, αλλά και ενοχλητικός προς τους αθλητές και τις αθλήτριες, αφού την ώρα που..... προσπαθούσαν να συγκεντρωθούν στην προσπάθειά τους, αυτός επέμενε να μιλάει μαζί τους!!!

- Κανενός αθλητή δεν ακούσθηκε η φωνή, αφού ο κύριος αυτός δεν ήξερε να χειριστεί ούτε το μικρόφωνο. Κύριε Μπουλούκο, την επόμενη φορά, ας επιστρέψουμε στην σιγουριά του κυρίου Δεμερτζή, ο οποίος ενημέρωνε για τους αθλητές και τα αγωνίσματα μια χαρά. Ας αφήσουμε τις αθλήτριες και τους αθλητές να είναι πρωταγωνιστές και ας μην παρακολουθήσουμε ξανά το σώου ενός ανθρώπου, ο οποίος θέλει να είναι στο επίκεντρο.

- Για τα θέματα του στίβου και το ότι δεν έχουμε επιτυχίες ως Εύβοια σε πανελλαδικό και όχι μόνο επίπεδο, έχουμε γράψει πολλά και όπως έχουμε δεσμευτεί θα γράψουμε και πάλι, γιατί πιστεύουμε, πως κάπου έχουμε μπερδευτεί ως προς το τι θέλουμε.

- Οι περισσότεροι προφανώς θέλουν ο Σύλλογός τους να έχει πολλά μικρά παιδιά, τα οποία θα πληρώνουν την συνδρομή τους και θα εξασφαλίζουν το μηνιάτικο και λίγη σημασία δίνουν σε αθλητές οι οποίοι θα μπορούσαν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω..
Αν κάποιος περάσει από το μεσημέρι στις 15:00  μέχρι και το βράδυ, από το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, θα καταλάβει τα πάντα. Αυτά όμως θα τα γράψουμε άλλη φορά αναλυτικά.