Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

....φαπούλες

 - Μεγάλε, μέχρι που θα το πας; Δεν έχεις καταλάβει πως οι κακές σου επιλογές είναι αυτές που σε οδήγησαν στο πουθενά;  Φυσικά απογοήτευσες και αυτούς "που επένδυσαν" σε σένα και δεν ήθελαν ν΄ ακούσουν την αλήθεια. Πάντως βρίσκεις τον τρόπο να μην αναλαμβάνεις και καμιά ευθύνη και να λες πως δεν πειράζει και πως του χρόνου θα ....πάνε όλα καλύτερα!!!!

- Εμείς πάντως συνεχίζουμε με την αλήθεια προς κάθε κατεύθυνση. Ιδιαίτερα τους φίλους μας, δεν θα τους πούμε ποτέ ψέματα και απλά θα πρέπει να προσέξουν, γιατί στην πολιτική, μπορεί την ώρα της κάλπης, μπορεί να έχουμε ανατροπές, αλλά και στο ποδόσφαιρο μπορεί να έχουμε εκπλήξεις......

- Στο γήπεδο της Μακρυκάπας, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κέρδισε, αφού στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που πετυχαίνει τα περισσότερα γκολ και όχι αυτός που δεν μπορεί να πετύχει γκολ, ούτε από το σημείο του πέναλτι.

- Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ κέρδισε την ΕΡΕΤΡΙΑ και ελπίζει στην παραμονή, ενώ η ΕΡΕΤΡΙΑ δεν ελπίζει πλέον σε τίποτα. Κάποια στιγμή πάντως θα πρέπει όλες και όλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους και να πούνε τι έφταιξε και χάθηκαν οι στόχοι.