Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μεγάλη Τρίτη σήμερα και οφείλουμε να γράψουμε πως οι προκλήσεις είναι πολλές και ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε, αυτούς που παριστάνουν τους καλούς, τους έντιμους, τους υπεράνω χρημάτων, αλλά και αυτούς που δεν μπορούν να πάρουν δημόσια θέση και με πλάγιους τρόπους, δυναμιτίζουν.... το κλίμα. 

- Αυτό συμβαίνει και στην αυτοδιοίκηση και στον αθλητισμό και κανείς δεν πρέπει να προσπαθεί  να κρύψει την αλήθεια. Στο Δήμο Χαλκιδέων, ας βγουν οι κύριοι Παγώνης και Καθαροσπόρης να πούνε πως πλήρωσε ο Δήμος τα 500.000 ευρώ για καύσιμα των οχημάτων του ΦοΔΣΑ για να το καταλάβουν και οι δημότες.

- Στο ποδόσφαιρο, επειδή η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ μιλάει για "σφαγή", ας βγούνε οι αρμόδιοι να πάρουν θέση δημόσια και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όλοι σχεδόν η ΕΠΣΕ ήταν εκεί και ήταν και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας. Δέχονται πως οι διαιτητές πήγαν εκεί με εντολή "να σφάξουν" την ομάδα της Μακρυκάπας;

- Εμείς δεν το πιστεύουμε αυτό γιατί δεν είναι δυνατόν ένας διαιτητής να κριθεί από το αν έδωσε 4 ή 5 πέναλτι σε έναν αγώνα. Ο κ. Γκάτσος δεν μπορεί να πήρε εντολή, από κανέναν, γιατί αν είχε πάρει εντολή "να σφάξει" την Μακρυκάπα, δεν θα έδινε το πέναλτι που έδωσε και η Μακρυκάπα δεν κατάφερε να το κάνει γκολ.

- Άνθρωποι της ΕΠΣΕ δεν πρέπει να λένε άλλα στους ανθρώπους της Μακρυκάπας, άλλα στους ανθρώπους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και άλλα στους διαιτητές. 

- Εμείς συνεχίζουμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ με την δική μας άποψη και στέλνουμε ένα μήνυμα. Δεν θα μας τρομάξετε κύριοι, ότι κι αν κάνετε, ότι κι αν λέτε. Να ξέρετε απλά πως εμείς δεν παίζουμε με τα κουβαδάκια στην παραλία. Με τα 50 χρόνια στην ενημέρωση έχουμε ζήσει πολλά και ποτέ δεν κάναμε πίσω.