Τρίτη 19 Απριλίου 2022

"μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους και καλά μυαλά να έχουμε, γιατί αυτό θα μας χρειασθεί, για να μάθουμε να είμαστε πάνω απ΄ όλα άνθρωποι και να μπορούμε να συζητάμε χωρίς να βρίζουμε και να συκοφαντούμε ο ένας τον άλλον.
Τα καλόπαιδα που ενοχλήθηκαν επειδή είχαμε γράψει από την αρχή του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, πως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα ήταν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ, βρήκαν χθες αφορμή να μας βρίσουν, επειδή ο διαιτητής δεν τους έδωσε 4 - 5 πέναλτι!!!!
Έφτασαν στο σημείο να γράψουν πως αν ....μας έδιναν 20 ευρώ θα γράφαμε τα καλύτερα για την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ.
Δεν ξέρουν άραγε, πως ο μπαρμπα Στέλιος είναι φτωχαδάκι, αλλά δεν ανήκει σ΄ αυτούς που με μια διαφημισούλα θα κάνει κωλοτούμπες και θα γράφει τα καλύτερα για όλους;;;;;
"Αν του έδινε ο Καμαριώτης (πρόεδρος) 20 ευρώ, θα έγραφε για μας τα καλύτερα είπανε!!!!
Όταν τους προκάλεσα λέγοντας να ρωτήσουν τον πρόεδρο για να μάθουν πόσα του πήρα τα Χριστούγεννα, προφανώς το έκαναν και κατάπιαν την γλώσσα τους. Να τους γράψω σήμερα πως τα Χριστούγεννα είχε επικοινωνήσει μαζί μου και ποδοσφαιριστής της ομάδας για να βάλει ευχές από την επιχείρησή του. Ας ρωτήσουν κι αυτόν πόσα του ζήτησα!!!!
Ευχήθηκα και στους δύο (πρόεδρο και ποδοσφαιριστή) καλά Χριστούγεννα να έχουν και τους είπα πως δεν χρωστάνε τίποτα!!!!
Σήμερα λοιπόν μπορώ άνετα να τους προκαλέσω και να τους πω πως δεν φτάνει να βρεις έναν άνθρωπο με λεφτά και να τον πείσεις να επενδύσει στην ομάδα.
Πρέπει να ξέρεις και να καθοδηγήσεις αυτόν τον άνθρωπο ώστε να επενδύσει σε αυτούς που δεν χαϊδεύουν αυτιά, αλλά σου λένε την αλήθεια.
Ο μπάρμπα Στέλιος έγραφε από το Καλοκαίρι πως το φαβορί ήταν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αντίπαλο θα είχε μόνο τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ.
Δεν έκανα λάθος και αυτό ενόχλησε.
Οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έκαναν τραγικά λάθη, ενώ ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ο οποίος δεν είχε στόχο το πρωτάθλημα, είχε μια ηρεμία και αυτό του βγήκε στα γήπεδα. Διοίκηση και προπονητής, πήραν τις αποφάσεις τους, εμπιστεύτηκαν τους ποδοσφαιριστές που είχανε, δεν φορτώθηκαν άγχος και είναι πλέον στην 2η θέση.
Το τι θα γίνει στο τέλος, θα το δούμε, αλλά ο μπάρμπα Στέλιος, ότι είχε να πει τα είπε πολύ νωρίς.
 Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση