Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Μετά από δύο αγωνιστικές, τελειώνει το πρωτάθλημα και μόνο τότε θα μάθουμε τον πρωταθλητή και τις ομάδες που δεν θα υποβιβαστούν στα σίγουρα, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα.
Ο μπάρμπα Στέλιος πάντως επιμένει, πως θ΄ αλλάξουν πολλά στην συνέχεια, ώστε το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο να βρει τον δρόμο του και να κοιτάξει μπροστά. Τα τελευταία χρόνια, συνέβησαν πολλά και σαν να μην μας έφταναν αυτά, είχαμε και την πανδημίες, είχαμε τις φωτιές, είχαμε τις πλημύρες. 
Είναι δύσκολες πλέον οι εποχές και δεν υπάρχουν.... χρήματα, ώστε οι ομάδες να λύσουν τα προβλήματά τους.
Το ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας, δεν πρέπει να παγιδευτεί στα ωραία λόγια και πρέπει να προχωρήσει σε ριζική αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, προς όφελος των σωματείων.
Δυστυχώς μετά από όλα αυτά που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια και τα οποία πιστεύω και εύχομαι να μην συνεχιστούν, δεν επιτρέπουν να κάνουμε πως δεν βλέπουμε και δεν ακούμε.
Θα χρειασθεί για 2 - 3 χρόνια, να αλλάξουν πολλά, ώστε να δοθούν ευκαιρίες στα σωματεία να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους.
Με την λήξη των πρωταθλημάτων το ΔΣ της ΕΠΣΕ, θα πρέπει να τολμήσει και να κάνει τις αλλαγές και να μην παγιδευτεί στο πάμε έτσι και βλέπουμε.
Τα σχέδια τα έχουν στο συρτάρι τους και καλά θα κάνουν να τα εφαρμόσουν, ώστε για τουλάχιστον μια 3ετία οι ομάδες να μην ματώνουν πολύ οικονομικά και να μπορέσουν να οργανωθούν καλύτερα.