Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και Καλή Ανάσταση να έχουμε όλες και όλοι και να προσέχουμε την υγεία μας, να προσέχουμε στους δρόμους και γενικώς να προσέχουμε. Τελικά "είμαστε άρρωστοι" κι εμείς κι εσείς, αφού τα τηλεφωνήματα ήταν τα περισσότερα για να μην σταματήσουμε αυτές τις Άγιες Μέρες τα σχόλια, την.... κριτική και να γράφουμε την άποψή μας γενικότερα και λιγότερα για ευχές.

- Δεν θ΄ αλλάξουμε συνήθειες φίλες και φίλοι και ειλικρινά δεν μας απασχολεί καθόλου το αν αυτές τις μέρες, έχουμε λιγότερες επισκέψεις ή λιγότερους αναγνώστες. Είμαστε στο 15ο έτος συνεχούς παρουσίας στην ενημέρωση, μέσα από το apopsignomi και συνεχίζουμε.

- Θα επανέλθουμε στην κανονικότητα την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 και θα γράψουμε για όλους και για όλα. Θα γράψουμε για τον Φάνη, την Βάκα, τον Ψαθά, ακόμη και για τον γιατρό ο οποίος θέλει να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης, ακόμη και για τον Ραπτάκη που θέλει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στα Ψαχνά, ενώ συνεχίζει από την θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και ψηφίζει τα θέματα. Θα γράψουμε και για την Μακρυκάπα η οποία όπως λέει ο πρόεδρός της "τους κατέβασαν βίαια από το τρένο" και δεν ξέρει πως απλά δεν τους είχανε στο τρένο, αφού τρένο δεν πάει στην Μακρυκάπα!!!!

- Πρόεδρε δεν μας άκουσες, ίσως γιατί δεν μας διαβάζεις και καλά κάνεις. Προφανώς διαβάζεις αυτούς που χάιδευαν αυτιά και δεν έβλεπαν το τρένο που σας σφύριζε για να σας δώσει να καταλάβετε πως εκεί δεν είχε στάση.....

- Θα γράψουμε και για τον Τσίπρα, αφού οι ΣΥΡΙΖΑίοι έγιναν μαλλιά κουβάρια στο συνέδριό τους και ο Ανδρέας με τον Γιώργο δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα και ψάχνουν πως θα βρίζουν τον πρωθυπουργό, ο οποίος ότι έχει πει το κάνει πράξη, παρά τα όσα ζούμε ως χώρα τα τελευταία χρόνια με την πανδημία και τις φυσικές καταστροφές.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πει αύξηση μισθών και μετά το ξέχασε. Είχε πει πως θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, αλλά τον ξέχασε. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει πράξη αυτά που υποσχέθηκε.

- Θα γράψουμε και για τον ραδιοφωνατζή ο οποίος έβλεπε το αρνάκι στα 20 ευρώ και το βρήκαμε και σε τιμή κάτω από 10 ευρώ!!!!

- Θα γράψουμε και για την Σοφία η οποία συνεχίζει τα βήματά της και δεν κατάλαβε πως δεν έχει καμία τύχη στην Εύβοια, αλλά επιμένει.

- Θα γράψουμε και για τον κύριο Ρέτσα και ποιους επιβάτες έχει στο βαγόνι του, αλλά δεν θα γράψουμε για τον κύριο Στούπα, ο οποίος λέει πως θα μιλήσει όταν πρέπει να μιλήσει και θα απαντήσει και στους συκοφάντες.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ