Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα, να έχετε. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και τουλάχιστον αυτές τις μέρες, ας φροντίσουμε ώστε όλα τα παιδιά του κόσμου να περάσουν όμορφα και να έχουν μια ζεστή αγκαλιά. Κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμοι θα πρέπει να είναι κοντά σε οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη και δεν μπορούν να έχουν ούτε τα απαραίτητα για το Πασχαλινό τραπέζι και τα.... παιδιά τους.
Δυστυχώς  γενικότερα το κράτος, δεν έφτασε ακόμη σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να μην υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι ζούνε και μεγαλώνουν τα παιδιά τους, κάτω από άσχημες  συνθήκες.

- Πλησιάζουμε προς την λήξη των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και η αγωνία για κάποιες ομάδες θα συνεχιστεί, αφού πολλά μπορούν ν΄ αλλάξουν, ακόμη και την τελευταία αγωνιστική.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πήρε την νίκη μέσα στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και θα προσπαθήσει να μην χάσει βαθμούς στις 2 τελευταίες αγωνιστικές, ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πάει στα μπαράζ, ώστε να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ κέρδισε τον ΛΗΛΑ πλέον το όποιο στραβοπάτημα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα τον φέρει στην θέση του πρωταθλητή.

- Οι ομάδες οι οποίες ξεκίνησαν ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην κατηγορία τελικά δεν τα κατάφεραν και αυτές είναι ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ, η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και η ΕΡΕΤΡΙΑ. Καλό θα είναι για να μην λέμε ο καθένας ότι θέλει, να γυρίσουμε λίγο πίσω την μνήμη μας και να δούμε τις λάθος προβλέψεις και αναλύσεις μας.

- Οι δικές μας απόψεις δεν άλλαξαν, αφού από την αρχή γράφαμε πως το φαβορί είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και παρά τα τραγικά διοικητικά λάθη θα είναι μπροστά και ο  μόνος αντίπαλός του θα είναι ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ.

- Στην Α΄ Κατηγορία Γυναικών οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ και ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ δείχνουν να είναι οι δύο ομάδες οι οποίες θα πάνε στα μπαράζ, με ελάχιστες πιθανότητες μία από τις δύο να χάσει την θέση της από τον ΟΦΗ.