Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλή Κυριακή των Βαϊων να έχετε και να είσθε καλά στην υγεία σας. 
Εμείς ως γονείς δεν μπορούμε να κρύψουμε την χαρά μας, αφού χθες οι τρεις κόρες μας τα πήγαν μια χαρά στον αθλητισμό.
- Η μεγάλη μας κόρη η Στέλλα, ήταν Α΄ βοηθός διαιτητή στο γήπεδο του Σταυρού με διαιτητή τον κύριο Δανιηλίδη και Β΄ βοηθό τον κύριο Βογιατζή και σύμφωνα με αυτά που έγραψε ο κ. Βέττας στο ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ, η διαιτησία ήταν άψογη, αλλά θα περιμένουμε και την ....άποψη του κυρίου Κιαπέκου, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα.
- Η Κερασία 15 χρόνων αθλήτρια του ΓΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Χαλκίδας, συμμετείχε στους διασυλλογικούς Κ16 και κατέκτησε την 1η θέση παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο στο ύψος που είναι το άθλημά της, κάνοντας ατομικό ρεκόρ αφού από 1,50μ που είχε, χθες πέρασε το 1,57μ και με αυτή την επίδοση έπιασε το όριο για την συμμετοχή της στους πανελλήνιους αγώνες, όχι μόνο στην Κ16, αλλά και στην Κ18!!!!!
Ο προπονητής της κύριος Τριανταφύλλου Κώστας, δήλωσε την Κερασία και στο τετραπλούν, το οποίο δεν είναι το άθλημά της και δεν κάνει κάποια ιδιαίτερη προπόνηση και της ζήτησε να κάνει έστω δύο άλματα, για να δώσει βαθμούς στον σύλλογό της. Η Κερασία ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αν και ήταν κουρασμένη από την προσπάθειά της στο ύψος. Ήρθε 2η κάνοντας μόνο 2 άλματα και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.
- Η μικρή μας Μαρία η οποία στις 26 Νοεμβρίου 2021 έκλεισε τα 12 της χρόνια και ανήκει στην Κ14, κλήθηκε από τον προπονητή της κ. Κώστα Μαρκόπουλο και δήλωσε συμμετοχή στα 80μ και στην σκυταλοδρομία 4Χ80 με την ομάδα του Γ. Σ. Νεάπολης Χαλκίδας.  Τα πήγε υπέροχα, αν και είχε ν΄ αντιμετωπίσει αθλήτριες μεγαλύτερες σε ηλικία. Ήρθε 3η μεταξύ περίπου 50 αθλητριών και πήρε το Χάλκινο μετάλλιο στα 80μ, ενώ στην σκυταλοδρομία, μαζί με τις επίσης μικρές συναθλήτριές της ήρθαν πρώτες και πήραν το Χρυσό Μετάλλιο!!!!
Ως γονείς είμαστε ευτυχισμένοι με τις επιτυχίες των παιδιών μας και προσευχόμαστε στον Θεό να τα χαρίζει υγεία.
Θέλουμε ειλικρινά μέσα από την καρδιά μας, να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοηθούν για να είναι καλά και να πετυχαίνουν τα παιδιά μας τους στόχους τους. 
Ευχαριστούμε τους φίλους οι οποίοι μας στηρίζουν, για να μπορούμε εμείς στην συνέχεια να στηρίζουμε τα παιδιά μας.
Ευχαριστούμε τους προπονητές και τον Σύλλογό της Κερασίας και της Μαρίας.
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της διαιτησίας και του ποδοσφαίρου οι οποίοι στηρίζουν την Στέλλα.
Ευχαριστούμε και όλους εσάς, αφού σήμερα θα μας επιτρέψετε να μην γράψουμε τίποτα άλλο, για να μπορέσουμε να "χορτάσουμε" τις επιτυχίες των παιδιών μας.
Οι αγώνες δεν τελείωσαν εδώ, αφού ακολουθούν και άλλοι και μακάρι ν΄ ακολουθήσουν κι άλλες επιτυχίες.......

Μαζί στις 17:00 με τους αγώνες ποδοσφαίρου, οι οποίοι έχουν μεγάλη βαθμολογική σημασία. Μην ξεχνάτε πως σήμερα έχουμε τον αγώνα ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.