Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

...πέστα χρυσόστομε

Ο Δημήτρης Στασινόπουλος παραμένει ποδοσφαιριστής του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και στις δηλώσεις του είπε κάτι πολύ σωστό και κάτι άλλο με το οποίο δεν συμφωνούμε και φανταζόμαστε πως δεν συμφωνεί και ο πρόεδρος του ΑΟΝΑ ο κ. Βαγιάννης. Διαβάστε τι είπε και ...επανερχόμαστε.
 "Μείναμε αρκετοί παίχτες, όπως κι εγώ, ήταν η θέληση και απ’ την πλευρά των παιδιών και απ’ τη διοίκηση να συνεργαστούμε ξανά φέτος και να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ήτανε και ο στόχος είναι αυτός. Έχουμε όλοι φιλοδοξία να επιστρέψουμε Γ’ Εθνική και να πάρουμε και το κύπελλο και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, όπως λένε οι περισσότεροι, αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο και όχι να κάνουμε πάλι δηλώσεις όπως πέρσι".
 Δημήτρη συμφωνούμε με το να μην γίνουν δηλώσεις όπως πέρσι, αλλά ως προς το να επαναφέρετε την ομάδα στην Γ΄ Εθνική, είναι στόχος μικρούλης. Η ομάδα είχε στόχο την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες και αυτόν τον στόχο τον έχασε εξ αιτίας κακών επιλογών της διοίκησης.
Τώρα πιστεύουμε πως και οι διοικούντες έμαθαν από τα λάθη τους και δεν θα τα επαναλάβουν. Δεν αναφερόμαστε στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά στο βήμα παραπάνω.