Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή. Ολίγον χαλαρά σήμερα αυτή την τελευταία μέρα του Ιουλίου, ώστε να χαλαρώσουμε περισσότερο από αύριο, αφού μπαίνουμε στον μήνα Αύγουστο και μέχρι την Δευτέρα 22/08/2022 θα λέμε την "Καλημέρα" και αν υπάρχει κάτι επείγον. Θα το κάνουμε και για να πάρουμε κι εμείς μια ανάσα, αλλά να κάνετε κι εσείς μια.... απότοξίνωση από το apopsignomi.

- Να στείλουμε την καλημέρα μας και στους Συριζαίους του Περιφερειακού Συμβουλίου οι οποίοι με τον κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη στο τιμόνι, κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Έφτασαν στο σημείο να ψηφίζουν θέματα με τα οποία δεν συμφωνούν, αλλά όπως είπε ο κ. Αναγνωστάκης όταν αιτιολόγησε την ψήφο του, λένε ΝΑΙ γιατί δεν θέλουν να γυρίζουν στα χωριά οι διοικούντες την Περιφέρεια και να τους κατηγορούν , επειδή δεν ψήφισαν κάποιο θέμα τους!!!

- Κύριε Αναγνωστάκη, είπατε ΝΑΙ για τα πελατάκια;;;;; Εσεις δεν είσθε αυτός που κατηγορήσατε τον Φάνη και την Περιφερειακή Αρχή για πελατειακές σχέσεις;;;;  Κύριε Αναγνωστάκη, κάνατε το ΟΧΙ - ΝΑΙ για τα πελατάκια, αλλά είναι λογικό, αφού έχετε ως αρχηγό τον Τσίπρα που είναι μανούλα σ΄ αυτά.

- Ο κ. Αναγνωστάκης δείχνει να μην θέλει και έργα που έχουν να κάνουν με Ιερούς Ναούς και γενικότερα με τις Μητροπόλεις!!!! Κύριε Αναγνωστάκη, σας ενοχλεί τώρα και η θρησκεία μας; Τόσο πολύ ΣΥΡΙΖΑ γίνατε;;;

- Κυριακή σήμερα και καλό είναι να κάνετε και μια βόλτα από το παζάρι το οποίο θα λειτουργεί μέχρι και αύριο Δευτέρα 01 Αυγούστου. Πάντως η αγαπητή μας κυρία Σοφία δεν πήγε ακόμη στο παζάρι της Χαλκίδας, αφού δεν είδαμε κάποιο σχετικό Δελτίο Τύπου και φωτογραφίες!!!

- ίσως θα πάει στο τέλος, για να μιλήσει σε φορείς και επαγγελματίες και να τους ζητήσει να την ψηφίσουν για να αναβαθμίσει και το παζάρι της Χαλκίδας!!!!