Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

...πονάνε οι αλήθειες;;;;;

 - Δεν καταλάβαμε γιατί σας πονάνε οι αλήθειες κυρίες και κύριοι...
Γράψαμε την αλήθεια για τις σχέσεις μας με τον δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων κύριο Γιώργο Ψαθά και σε καμία περίπτωση στις μέχρι σήμερα εκλογικές αναμετρήσεις δεν τον στηρίξαμε.
Μπορούν να πούνε δημόσια κάτι τέτοιο οι δήθεν Νεοδημοκράτες οι οποίοι λένε πως κάνουν αντιπολίτευση και πως δεν στηρίζουν τον δήμαρχο;;;;
Τον στήριξαν αρκετά στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις και όχι μόνο με την ψήφο τους, αλλά και με ενίσχυση του... ψηφοδελτίου του με Νεοδημοκράτες και μάλιστα στελέχη και της Γαλάζιας Τοπικής.
Εμείς πάντα μετά τις εκλογές, στηρίζουμε την όποια Δημοτική Αρχή επιλέγουν οι δημότες για να κάνει έργα και δεν πάμε απέναντι για μια αντιπολίτευση που βάζει τρικλοποδιές και δεν θέλει έργα στον Δήμο.
Για τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, δεν αποφασίζουμε εμείς, αλλά οι δημότες του.
Στις εκλογές του 2023 οι Δημότες θ΄ αποφασίσουν και πάλι αλλά για να μην γελιόμαστε, όλα θα εξαρτηθούν από την συμμετοχή των δημοτών η οποία αν δεν μείνει κοντά στις 13.000 έγκυρα ο κύριος Ψαθάς θα εξασφαλίσει και πάλι την εκλογή του και μάλιστα με άνεση, έστω και στην Β΄ Κυριακή και οι λόγοι είναι γνωστοί.
Επιτρέψτε μας να γράψουμε έναν από αυτούς.
"Εδώ είναι Μεσσάπεια δεν είναι παίξε γέλασε"!!!!