Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

  - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Αύγουστος είναι αυτός και όλοι λίγο ως πολύ κάνουν τις διακοπούλες τους. Για μας αυτό δεν είναι στο πρόγραμμα, αλλά δεν πειράζει. Κάποια στιγμή θα βρούμε τον χρόνο και θα έχουμε την δυνατότητα να πάμε οικογενειακά κάπου για λίγες μέρες. Να πάμε οικογενειακά, γιατί όταν τα παιδιά μεγαλώνουν, ακολουθούν τον δικό τους δρόμο και οι γονείς το ...μόνο που θέλουν είναι να είναι τα παιδιά τους ευτυχισμένα και να έχουν την υγεία τους.

- Εμείς οι γονείς θα πρέπει να αλλάξουμε κάπως κάποιες απόψεις που έχουν να κάνουν με τα παιδιά και ας τ΄ αφήσουμε να αποφασίζουν αυτά, ώστε μέσα από τα λάθη τους να μαθαίνουν. Ελάτε στην θέση των γονιών που βρήκαν το παιδί τους κρεμασμένο στην αυλή τους ή βρήκαν δολοφονημένο το παιδί τους ή βιασμένο από κάποιο τέρας που παρίστανε τον άνθρωπο.

- Οι γονείς κάνουμε σίγουρα περισσότερα λάθη από τα παιδιά μας και ίσως δεν μας αφήνει ο εγωισμός μας, να τα παραδεχθούμε. Όταν αυτό πάμε να το διορθώσουμε, ίσως να είναι πολύ αργά και να μην το προλάβουμε. 

- Ας το πάρουμε απόφαση λοιπόν. Ότι μάθαμε στα παιδιά μας το μάθαμε, σωστό ή λάθος. Τώρα δεν απομένει παρά να στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά μας, έστω κι αν πάρουν λάθος αποφάσεις. Επειδή τελευταία ακούμε και διαβάζουμε να συμβαίνουν πολλά σε οικογένειες και πολλές φορές θύματα είναι τα παιδιά, καλά θα κάνουμε ως γονείς να κάνουμε λίγο στην άκρη και να τ΄ αφήσουμε να ζήσουν την ζωή τους.

- Δεν είναι για παράδειγμα κακό ένας πατέρας, να κάνει στην άκρη και να βοηθάει διακριτικά τα παιδιά του, ακόμη κι αν δεν τον αγαπούν, δεν τον θέλουν ή οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι λύση να κακοποιεί τα παιδιά ή την μητέρα τους, ούτε και να δημιουργεί διάφορα προβλήματα. Ας μην γράψουμε κάτι παραπάνω.

- Ο κύριος Βαγγέλης πήγε διακοπές σε θέρετρο της Αλβανίας και περνάει μια χαρά σύμφωνα με πληροφορίες μας. Πάντως τα θέλει όλα δικά του. Πρώτα είδε την θεατρική παράσταση ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΌ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ και μετά έφυγε για δωρεάν διακοπές, αφού ήταν φιλοξενούμενος από τα συμπεθέρια!!!!

- Ο άλλος ο Βαγγέλης, ο τεράστιος ποδοσφαιρικός παράγοντας στην Εύβοια, ξεχνάει τις κωλοτούμπες του, ξεχνάει πως ήταν ο μόνος ο οποίος ήταν στην διοίκηση Καρυστινού και συνέχισε και σ΄ αυτήν του κυρίου Κοτσάτου!!!!! Βαγγέλα, βρίσε όσο θέλεις, αλλά κανείς δεν ξεχνά το τι έκανες και γιατί το έκανες......

 - Τοκπασίδης και Σταθαράς έβαλαν στην μέση τον κύριο Σέγκο και θα προσπαθήσουν να πάνε τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών στη θέση που του αξίζει.