Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχετε. Όπως έχουμε γράψει, από σήμερα και μέχρι την Δευτέρα 22/08/2022 θα λέμε την καλημέρα μας καθημερινά και δεν θα προχωράμε σε άλλες αναρτήσεις σχολίων κλπ, εκτός από ανακοινώσεις και δελτία τύπου ή αν υπάρξει κάτι με μεγάλο ενδιαφέρον. Θα έχετε λοιπόν πάνω από 20 μέρες την ευκαιρία οι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί  να βρείτε ....την ηρεμία σας και να μην σας τρώει η ανησυχία για το τι θα γράψουμε εμείς.

- Όσο για τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες, αυτοί γενικώς έχουν ανησυχία, αφού ματώνουν για το ποδόσφαιρο και αυτοί που το διοικούν, το έχουν "εκτελέσει" γενικώς. Τι απομένει λοιπόν; Να βάζουν το χέρι στην τσέπη τους για να υπάρχει έστω αυτό το ποδόσφαιρο και να έχουν μια καρεκλίτσα και να παριστάνουν τον παράγοντα κάποιοι.

- Την καλημέρα μας και στον κύριο Μιχάλη Καλαβρή, ο οποίος μας έχει στο στόχαστρό του, επειδή προφανώς δεν στηρίζουμε στα Ψαχνά, ότι λέει πως στηρίζει ο ίδιος!!! Κύριε Καλαβρή εμείς ευχόμαστε να είσθε καλά και να είσθε πάντα πλούσιος στην τσέπη, ώστε να μην έχετε ανάγκη το 50ευρω ή ότι άλλο λέτε πως έχουμε εμείς ανάγκη.

- Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς την δύναμη που ο καθένας έχει στο χώρο της αυτοδιοίκησης και γενικότερα της πολιτικής, την αποδεικνύει όταν είναι ο ίδιος υποψήφιος σε οποιεσδήποτε εκλογές, ακόμη και για διαχειριστής της πολυκατοικίας. Το ποιοι τα πήρανε, από ποιον τα πήρανε και γιατί τα πήρανε, είτε αυτά ήταν χρήματα είτε θεσούλες, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες και φυσικά το ξέρετε κι εσείς. Καλή σας μέρα.

- Μπράβο στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας ο οποίος αποφάσισε κάθε χρόνο να διοργανώνει ποδοσφαιρικό τουρνουά στην μνήμη του Νίκου Δαφνή, ο οποίος πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα.

- Την καλημέρα μας και στην αγαπημένη υποψήφια βουλευτή, η οποία θα πρέπει να πει στον κόσμο πρώτον γιατί αφού επιτρέπει τα σχόλια κάτω από τις ανακοινώσεις της στην σελίδα της στο fb δεν τα επιτρέπει όλα, αλλά μόνο τα θετικά!!!! Δεύτερον γιατί δεν ανακοινώνει σε ποιες εκδηλώσεις θα παρευρεθεί, ώστε οι δημοσιογράφοι να είναι εκεί και να καλύψουν με το ρεπορτάζ τους την παρουσία της;;;

- Ευχόμαστε για όλες και όλους τα καλύτερα και να προσέχετε την υγεία σας.
Αύγουστος, ο μήνας της Παναγιάς