Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και πάνω απ΄ όλα με υγεία. Εμείς δεν σας κρύψαμε ποτέ τίποτα, όλα αυτά τα χρόνια και δεν θα το κάνουμε και τώρα. Σε λίγες μέρες θα γράψουμε κάποια πράγματα και ευχόμαστε να είναι ευχάριστα και όχι δυσάρεστα για μας. Όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και δίνουν τον δικό τους αγώνα για να τα ξεπεράσουν. Γιατί άραγε να ξέφευγε από αυτό ο μπάρμπα Στέλιος. Λίγες μέρες ηρεμίας, λίγες μέρες να φτιάξουμε την ....ψυχολογία μας και θα παλέψουμε για να πάνε όλα καλά. Να μας έχει καλά ο Θεός και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Παναγιά και μετά μπαίνουμε στον αγώνα και θα δούμε ποιος θα είναι νικητής.

- Η ζωή είναι ωραία και όλοι θέλουν να ζήσουν όσο περισσότερο γίνεται. Ο μπάρμπα Στέλιος έζησε έντονα τα 65 χρόνια του και λέει ευχαριστώ στον Θεό και στην οικογένειά του και δεν λυγίζει μπροστά στις δυσκολίες. Ο ίδιος δεν φοβάται τίποτα και κάνει μόνο μια ευχή. Να είναι πάντα καλά κι ευτυχισμένα τα παιδιά του και η μητέρα τους και να μην φοβούνται να κοιτάζουν τις δυσκολίες στα μάτια. 

- Μετά την γιορτή της Παναγίας, να ξέρετε πως το apopsignomi θα συνεχίσει περισσότερο δυνατό, χωρίς κωλοτούμπες και χωρίς να προσκυνάει. Αυτό δεν θ΄ αλλάξει για κανέναν λόγο, ο κόσμος να χαλάσει. Από την ώρα που είχαμε ξεκινήσει αυτό το ταξίδι περίπου πριν 15 χρόνια, είχαμε γράψει πως μόνο αν μας κλείσει ο Θεός τα μάτια θα αλλάξουμε πορεία και αυτό μέχρι σήμερα το τηρούμε.

- Πόλεμος έχει ξεσπάσει εκεί στο Αλιβέρι με το θέμα της υποψηφιότητας της κυρίας Σοφίας και τα όσα κάνουν οι πληρωμένοι συνεργάτες της. Έφτασαν στο σημείο να κυκλοφορούν πως η κυρία Σοφία στηρίζει τον κ. Θωμά!!!! Να γελάσουμε τώρα ή αργότερα; Η κυρία Σοφία δεν έχει ψήφους για τον εαυτό της, θα δώσει και στον Θωμά;;;;;

- Αυτή είναι μια προπαγάνδα παλιάς εποχής και ο κ. Θωμάς δεν είναι χθεσινός. Στο κάτω κάτω ξέρει καλά τι ψηφαλάκια πήραν οι προπαγανδιστές, οι οποίοι λειτουργούν με το αζημίωτο, όταν είχαν βάλει υποψηφιότητα. Εμείς το έχουμε γράψει. Οι αυτοδιοικητικοί δεν πάνε με τους "τεταρτοπέμπτους" αλλά με τα φαβορί. Οι αυτοδιοικητικοί δεν θα συρθούν στο άρμα κανενός υποψηφίου και μάλιστα όταν οι ίδιοι δεν ψηφίζουν το κόμμα στο οποίο η κυρία Σοφία είναι υποψήφια. Ηρεμήστε λοιπόν και μην κάνετε σαν να σας πήραν το μέλι.

- Ο κύριος Δημήτρης Θωμάς, επειδή είναι εμπειρότατος, σίγουρα ξέρει γιατί στήθηκε αυτό το σκηνικό και πιστεύουμε πως με ανακοίνωσή του, θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν κύριο και σε καμιά κυρία να χρησιμοποιεί τις δικές του πλάτες.

- Ακόμη δεν ανοίξαμε τα μάτια μας πρωί πρωί και δεχθήκαμε τηλεφώνημα από τα Ψαχνά. Γιατί δεν ήρθατε στην εκδήλωση της ομάδας;;;;; Συγνώμη, αλλά είχαμε πει πως θα πάμε; Στο κάτω κάτω της γραφής, δεν μας κάλεσε η ομάδα και ούτε είχε υποχρέωση να το κάνει. Πως να πάμε λοιπόν "ακάλεστοι";;;;; Για να μην παρεξηγηθούμε και να μας καλούσαν πάλι δεν θα πηγαίναμε. Σημασία έχει το να πέρασαν καλά αυτοί που πήγαν και να μπήκαν στο ταμείο της ομάδας κάποια χρήματα.

- Ξεκίνησε λέει την προετοιμασία η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ. Καλή αρχή ευχόμαστε στην ομάδα και στον προπονητή της κύριο Τάκη Σπυρόπουλο και θα πάμε να τους δούμε στον πρώτο τους επίσημο αγώνα, αφού αυτό κάναμε και την περίοδο 2021-2022 στον αγώνα Κυπέλλου και η χρονιά τους πήγε καλά.

- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι μόνο το διοικητικό αδιέξοδο, αλλά υπάρχει και κάτι που αν είναι αλήθεια, τότε η ευθύνη ανήκει στους ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα και όταν πήραν τα δελτία τους, μάλλον πήραν και κάτι άλλο...........!!!