Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, να είσθε καλά στην υγεία σας και να περνάτε όμορφα. Ο κάθε πολιτικός αυτή την περίοδο κάνει τις διακοπές του και κάπου κάπου ρίχνει και κανένα τσιτάτο για να μην τον ξεχνάμε. Όλα δείχνουν πως δεν θα έχουμε εκλογές το 2022 και γι΄ αυτό έχουμε θυμώσει με τον πρωθυπουργό, γιατί έτσι δίνει χρόνο στον Αλέξη για να είναι αρχηγός του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ, αφού όλοι γνωρίζουν πως μετά τις εκλογές, δεν θα είναι αρχηγός σε ΣΥΡΙΖΑ με την σημερινή....μορφή. Θα γίνουν πάλι "συνιστώσες" και ο καθένας θα είναι αρχηγός στην δικιά του.

- Αλέξη θυμάσαι τι έλεγες στην βουλή όταν ήσουν πρωθυπουργός και είχε εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ ο Μητσοτάκης; "Κυριάκο μετά τις εκλογές, όχι μόνο δεν θα είσαι πρωθυπουργός, αλλά δεν θα είσαι ούτε πρόεδρος στην ΝΔ"!!! Αλεξη τα μαντάτα τα πήρες έτσι; Περίμενε να πάρεις και τα νέα μαντάτα μετά τις νέες εκλογές.

- Παιδιά ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης πήγε μερικές μέρες διακοπές στην Σκύρο και με την ευκαιρία, πήγε και στην συγκέντρωση κατοίκων για το θέμα των ανεμογεννητριών και έβγαλε κι αυτός το δικό του τσιτάτο. Αλήθεια που ήταν τα χρόνια που κυβερνούσε ως μέλος της κυβερνητικής μηχανής του ΣΥΡΙΖΑ; Ξέχασε πόσες άδειες για ανεμογεννήτριες έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ;;;;

- Έβγαλε κι άλλο τσιτάτο ο Αναγνωστάκης και είχε να κάνει με την καταστροφική φωτιά στην Βόρεια Εύβοια. Διαβάστε τι έγραψε: 
"Dimitris Anagnostakis
Εντολή μη κατάσβεσης...
Δεν ξεχνώ, δεν συγχωρώ.
Καμία επιτροπή δε νομιμοποιείται να αποφασίζει για μας, χωρίς εμάς.
Η βόρεια Εύβοια θα αναγεννηθεί από τον πόνο και τη δουλειά των παιδιών της. Θα σταθεί στα πόδια της και θα γίνει ξανά το ομορφότερο κομμάτι της γης. Θυμάμαι και αποδίδω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι..."

- Κύριε Αναγνωστάκη πριν λίγες μέρες ξεχάσατε να μας πείτε για τις εντολές στην φονική φωτιά στο Μάτι, όπου πάνω από 100 συνάνθρωποί μας κάηκαν ζωντανοί. Ξεχάσατε ή δώσατε στους εαυτούς σας συγχώρεση;;;;; Στην Βόρεια Εύβοια λέτε πως θα αναγεννηθεί από τον πόνο και την δουλειά των παιδιών της. Στο Μάτι που τα παιδιά κάηκαν ζωντανά;;;;;

- Τι έγινε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Σας τα είχαμε γράψει και δεν τα πιστεύατε. Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ. Ο κ. Ταρνανάς είχε ξεκάθαρη θέση από την αρχή. Βάλτε μπροστά λεφτά και τότε μπαίνω μπροστά. Με ΘΑ δεν προχωράμε. Αυτό το μπροστά τα λεφτά, δεν το έκανε κανείς και αφού "δεν τύλιξαν" τον Ταρνανά, την έκαναν όλοι με ελαφρά πηδηματάκια.

- Ο Αυλωνίτης επιμένει με νέα προσπάθεια θέλοντας να ενεργοποιήσει τους παλαίμαχους. Αντώνη, κάνε κι αυτή την προσπάθεια και μακάρι να τα καταφέρεις. Δεν πρέπει να ξεχνάς όμως πως όλοι οι παλαίμαχοι μαζί, δεν θα μαζέψουν ούτε τα χρήματα που θα χρειασθούν για να πάρει η ομάδα ρούχα προετοιμασίας, μπάλες, αλλά και τον απαραίτητο ρουχισμό που θα χρειασθεί, αφού δεν υπάρχει τίποτα.

- Σίγουρα με 70.000 ευρώ η ομάδα ξεκινάει και μάλιστα άνετα. Ποιος θα βρει αυτά τα χρήματα; Θα βάλουν το χέρι στην τσέπη αυτοί που υποσχέθηκαν να βοηθήσουν; Υπάρχει όπως λέτε μια συγκέντρωση παλαιμάχων την Δευτέρα. Πάντως αν μέχρι 16 Αυγούστου δεν υπάρξει λύση διοικητική, τότε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και κάποια πράγματα. Όλο αυτό το διάστημα, από την αρχή του 2022 μέχρι σήμερα κάτι άσχημο παίχθηκε σε βάρος της ομάδας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνει στο σκοτάδι. Θα πρέπει να γίνουν γνωστά τα πάντα με ονόματα και διευθύνσεις. Να μάθουμε ποιοι ήταν αυτοί που επικοινωνούσαν με τον κύριο Καραμάνο και για ποιον λόγο, αφού δεν ήταν διοίκηση. Να μάθουμε ποιοι ήταν αυτοί που έλεγαν πως μπορούν να κανονίσουν ώστε να βοηθήσει ο Δήμος και η Περιφέρεια. Κύριοι, ονόματα για να αποδειχθεί για μια ακόμη φορά ποιοι κάνουν μεγάλο κακό στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Κύριε Αυλωνίτη, αγαπητέ Αντώνη, μία και μόνη λύση υπάρχει και καμία άλλη. Μη χάνεις τον χρόνο σου χωρίς λόγο. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να παίξει στην Γ'   Εθνική και ας υποβιβαστεί. Πρέπει όμως να ξεκινήσει. Να ξεκινήσει και μέχρι τον Οκτώβριο, μπορεί κάτι να προκύψει ή να μπορέσει να κάνει μερικές μεταγραφές τα Χριστούγεννα μήπως και κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία.

- Ουρά κάθε μέρα στο Ταχυδρομείο του Βασιλικού και είπαμε να περάσουμε μια βόλτα να δούμε τι συμβαίνει. Στην αρχή πιστέψαμε πως έχει πολύ πελατεία αφού εκεί εργάζεται ο γνωστός προπονητής κ. Γιώργος Αντωνίου. Όταν όμως μπήκαμε μέσα για να παραλάβουμε έναν φάκελο, τα είδαμε όλα. Τρεις οι γυναικείες παρουσίες στο χώρο και μάλιστα παρά την κούραση και οι τρεις με το χαμόγελο και με μια καλή κουβέντα για όλους. Κύριε Αντωνίου, κούκλες και οι τρεις κυρίες και εξυπηρετούν χαμογελαστές. Να είναι καλά.

- Την καλημέρα και στον φίλο που κάνει τις διακοπές του, στην Πελοπόννησο ή στην Κρήτη ή στην Θράκη, ίσως και κάπου αλλού και ευχόμαστε να περνάει καλά με την οικογένειά του. Αλήθεια πήρε και τους τετράποδους φίλους του μαζί;;;