Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε ένα όμορφο 3ήμερο. Για να μπούμε κατ΄ ευθείαν στο ψητό, λένε πως το Σαββατοκύριακο θα παρθούν μεγάλες αποφάσεις στην παραλία του Λιμνιώνα!!! Τώρα δηλαδή εμείς πρέπει να φύγουμε από το Λευκαντί και να πάμε Λιμνιώνα;;;;; Όχι δεν θα πάμε, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και να μην γίνουν οι συναντήσεις. Και για να μην.... έχουμε παρατράγουδα, δηλώνουμε πως δεν θα στείλουμε κανέναν να παρακολουθεί τα όσα θα συμβούν εκεί.

- Πάει το μυαλό σας στα ποδοσφαιρικά, αλλά υπάρχουν και τα αυτοδιοικητικά στην μέση και διαφωνούμε με την σύνθεση της παρέας, αφού δεν θα είναι κανένα από τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να είναι εκεί και στο παρελθόν κάποια σχέση υπήρχε μεταξύ τους. 

- Στα ποδοσφαιρικά έχουμε χρόνο, αφού για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ και δεν βλέπουμε να έχει όρεξη κανείς να μπερδευτεί για να βάλει πάτο στο βαρέλι και ν΄ αφήσει κάτω από τον πάτο, αυτούς που τραγουδούν πάντα το "για τα λεφτά τα κάνω όλα"!!!!!!

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ λένε πως θα βρει την λύση. Αυτοί που τα λένε κάτι παραπάνω από εμάς θα ξέρουν. Εμείς δεν έχουμε ιδέα. Εμείς είδαμε στον ύπνο μας ν΄ αναλαμβάνει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γυναίκα και μάλιστα το όνομά της να μην έχει παίξει μέχρι σήμερα στην πιάτσα!!!!

- Η κυρία μπορεί να μην είναι φίλη μας, αλλά βάζει σε πολλούς τα γυαλιά, αφού δηλώνει πως δεν είναι πλούσια, πως δεν έχει χρήμα στην τράπεζα, αλλά μπορεί να εξασφαλίσει για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 10.000 ευρώ τον μήνα. Και προσέξτε. Όχι για λίγους μήνες, αλλά για 12 μήνες Χ 10.000 ευρώ = 120.000 ευρώ!!!!

- Αγαπητή κυρία, αν ισχύει αυτό, τότε θα μας πάρεις και τα σώβρακα!!!! Τι άλλο θέλουν λοιπόν όλοι αυτοί που τρέχουν για το καλό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και λένε πως θα βάλουν ο ένας τόσα, ο άλλος τόσα κι άλλα τόσα και ο άλλος πολύ περισσότερα από τα τόσα;;;;

- Λοιπόν για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, η διοίκηση θα πρέπει να δηλώσει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και να βγει μια επίσημη ανακοίνωση για τ΄ αποτελέσματα των προσπαθειών που έκανε ο καθένας. Εμείς τ΄ αποτελέσματα τα ξέρουμε, αλλά καλό είναι να ανακοινωθούν επίσημα και με ονόματα.

- Πάντως εμείς για ένα είμαστε σίγουροι. Κάποιοι αγαπούν πραγματικά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα βοηθήσουν, αν η ομάδα ξεκινήσει με όλα στο φως. Επιτρέψτε μας να γράψουμε πως αυτός που σίγουρα θα βοηθήσει είναι ο κ. Ταρνανάς κι ας λέει ο καθένας ότι θέλει.

- Την καλημέρα μας στον φίλο που μας τα χώνει καθημερινά, αλλά να ξέρει πως εμείς δεν ξεχνάμε και όταν τελειώσουμε με το θέμα των Εθνικών Εκλογών, θα έρθει η ώρα των Δημοτικών Εκλογών, όπου δεν ψηφίζει ο δημότης Καρύστου στο Δήμο Χαλκιδέων και ο Δημότης Κύμης Αλιβερίου στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Τότε λοιπόν όταν κάποιος υποψήφιος δήμαρχος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ή τέλος πάντων κάποιος φίλος τους, πάει να ζητήσει την στήριξη κάποιου βουλευτή και των φίλων του, τότε θ΄ ακούσει να του τραγουδούν το "που ήσουνα μωρό μου χθες, που σε πήρα 8 φορές";;;;;;

- Έρχονται εκπλήξεις από τον Σεπτέμβριο και οι οποίες θα πονέσουν την τσέπη των παραγόντων των ομάδων. Κουβέντα δεν θα γράψουμε παραπάνω, γιατί είναι ικανοί να το αφήσουν για μετά τις εκλογές στην ΕΠΣ Εύβοιας.

- Τι είπατε για τον βασιλιά των σπόρ;;;; Δεν πιστεύουμε να το είπατε για το Ελληνικό ποδόσφαιρο;;;;;; Είδαμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, είδαμε τον ΠΑΟΚ, είδαμε τον ΠΑΟ, είδαμε και τον ΑΡΗ, με τα κατορθώματά τους στην Ευρώπη. Ακόμη και ο φανατικότερος οπαδός μιας ομάδας, βλέπει πως δεν παίζουμε ποδόσφαιρο. Κάποιοι απλά επειδή μόνο μέσα από το ποδόσφαιρο μπορεί να παριστάνουν κάτι, νομίζουν πως όλα πάνε καλά......