Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Αύγουστος και ξεκίνησε και η προετοιμασία των ομάδων ποδοσφαίρου της Εύβοιας. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με ψυχραιμία. Όλοι ξεκινούν με την φιλοδοξία να είναι πρωταθλητές αλλά στο τέλος ο πρωταθλητής θα είναι ένας και το μόνο που θα ευχηθούμε, είναι να μην έχει την κατάληξη που ......είχε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ο οποίος ακόμη περιμένει "την κυρία ελπίδα", να κάνει την εμφάνισή της!!!!

- Τι έγινε τελικά με αυτό το θέμα; Λένε πως μόνο με πρωτοβουλία των παλαιμάχων θα βρεθεί λύση και μακάρι αυτοί που το πιστεύουν να βγούνε αληθινοί. Πότε όμως θα ξεκινήσει μια διαδικασία; Έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση, θα πρέπει να βρεθούν τουλάχιστον 50.000 ευρώ για ξεκίνημα και στην συνέχεια από Οκτώβριο και μετά να υπάρχει μια ροή χρημάτων από 15.000 - 20.000 ευρώ τον μήνα, ώστε να υπάρχει ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία.

- Οι ευθύνες είναι τεράστιες για την διοίκηση που παρασύρθηκε, από αυτούς που πίστεψαν πως ο κ. Καραμάνος θα συνέχιζε με την ομάδα και είναι άδικο να κατηγορούν άλλους και να λένε πως δεν στήριξαν τον κ. Καραμάνο, για να μπορεί να συνεχίσει. Κύριοι προσέξτε γιατί η αλήθεια θα πέσει στα κεφάλια σας και θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Μαζέψτε λοιπόν τα όσα λέτε δεξιά κι αριστερά, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με ευχολόγια δεν θα τα καταφέρει. Χάθηκε πάλι η αξιοπιστία του, επέστρεψε πάλι στα ίδια και κρίμα, αφού θα το ξαναγράψουμε πως όσο ο Τοκπασίδης ήταν εκεί, κρατούσε καλά και δεν επέτρεπε τις υπερβολές. Απαίτησαν να φύγει για να μπορούν να κάνουν κάποιοι τα παιχνίδια τους και τα έκαναν. Τώρα αυτή η ομάδα δεν θέλει ένα καλό παιδί για πρόεδρο, αλλά έναν "αλήτη" πρόεδρο, ο οποίος θα παλέψει μήπως και βγάλει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από την νέα περιπέτεια και την "νέα αναξιοπιστία"!!!!

- Σε ποια ομάδα έχουν πρόβλημα με την γλώσσα!!!!!! Όχι την μοσχαρίσια, αλλά την γλώσσα που χρησιμοποιεί ο προπονητής, αφού θέλει να δείξει πως είναι πολύ μορφωμένος!!!! Λέτε να καταλαβαίνουν λάθος τα συστήματα και να περάσουν λαχτάρες;;;

- Την Καλημέρα μας πάντα στους φίλους στα Ψαχνά και να είναι πάντα καλά στην υγεία τους. Αλήθεια πότε μια Τοπική Κομματική Οργάνωση, αποδεικνύει πως δουλεύει σωστά και καθημερινά;;;; Όταν στις εκλογές ανεβάζει τα ποσοστά του κόμματός της και δεν τα κατεβάζει στο χειρότερο σημείο;; Υπομονή λοιπόν και ευχόμαστε να μην επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις μας.

- Τι σύγκριση είναι αυτή που πάνε να κάνουν κάποιοι; Είναι δυνατόν να θέλουν να συγκρίνουν την κυρία Βάκα, με κουτσά άλογα; Η Βάκα χτυπάει πρωτιές πάντα, ενώ τα κουτσά άλογα, πιάνουν πάτο......