Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να ξεκινήσουμε την καλημέρα μας με την είδηση του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ως άνθρωποι να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Εμείς για να γράφουμε την αλήθεια, δεν υπήρξαμε ποτέ οπαδοί της όποιας βασιλικής οικογένειας και ούτε το να κυβερνούν βασιλιάδες. Μπορεί η δημοκρατία μας να έχει τα όποια προβλήματα έχει, αλλά πάντα μας δίνει το δικαίωμα της επιλογής. Μπορεί κάποιοι πολιτικοί να είναι χειρότεροι από..τον όποιον βασιλιά, αλλά μπορούμε ως λαός να τους βάλουμε στο περιθώριο.

- Την καλημέρα μας στον σύντροφο Νίκο, αλλά μας αδικεί όταν μας λέει πως είμαστε κατά των υποψηφίων δημάρχων  του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Χαλκιδέων. Φίλε Νίκο, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα εμείς. Το πρόβλημα το έχει το ΠΑΣΟΚ.

- Εμείς Νίκο ερωτήσεις κάνουμε και φυσικά γράφουμε την άποψή μας. Εσύ πιστεύεις πως μπορεί το ΠΑΣΟΚ να πάει σε δημοτικές εκλογές στο Δήμο Χαλκιδέων με υποψηφίους τους κυρίους Παγώνη, Σπύρου και Ανδρέου;

- Πιστεύεις Νίκο μας πως ο πρώην δήμαρχος κύριος Παγώνης θα δεχθεί να αποχωρήσει από την αυτοδιοίκηση; Ένας τρόπος υπάρχει για να συμβεί αυτό. Να τον βάλει ο Ανδρουλάκης στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και μάλιστα σε εκλόγιμη θέση!!!!!!

- Και κάτι ακόμη αγαπητέ Νίκο. Ο κ. Σπύρου δεν θα μείνει στο απυρόβλητο. Όταν οριστικά θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες, τότε οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ και οπαδοί Παγώνη, θα περάσουν στην αντεπίθεση και θα κάνουν φύλλο και φτερό την υποψηφιότητα Σπύρου και όσων τον ακολουθήσουν.

- Αγαπητέ Νίκο η κυρία Βάκα θα είναι δήμαρχος και μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 και για μια 5ετια. Η δική μας θέση για τον υποψήφιο από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ δεν παίζει κανέναν ρόλο, αφού δεν είμαστε σ'  αυτόν τον πολιτικό χώρο, αλλά ρε φίλε, όταν θέλεις κάτι άλλο καλό είναι να θέλεις και κάτι νέο και όχι να επιστρέφεις στα παλιά.