Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είστε καλά στην υγεία σας. Τι να σχολιάσουμε και τι κριτική να κάνουμε σε οτι αφορά υποψηφίους γυναίκες ή άνδρες; Όλοι έτρεχαν για να βρούνε που θα πάνε για να είναι σε πρώτο πλάνο την μέρα του Αγιασμού των υδάτων. Ούτε κουβέντα για να πλησιάσουν την Χαλκίδα κάποιες κυρίες, αφού εκεί το πρωτόκολλο ήταν αυστηρό και δεν θα τους επέτρεπαν να πλησιάσουν. Έτσι πήγαν....περιφερειακά και βρήκαν θέση σε πλεούμενο!!!!!!

- Ο ΑΟΝΑ κέρδισε τον Αμαρυνθιακό και έτσι το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον, αφού αν κέρδιζε ο Αμαρυνθιακός, σχεδόν όλα θα τελείωναν. Στην ουρά πάντως δεν είναι δύο οι ομάδες που θα παλέψουν,. αλλά τουλάχιστον πέντε.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μία από τα ίδια, αφού ηττήθηκε με 3-0 στην Λευκάδα από τον Τηλυκράτη. Την Κυριακή θα υποδεχθεί την ομάδα του Βύζα Μεγάρων ο οποίος δεν εχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην Γ' Εθνική και θα έρθει στην Χαλκίδα για να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

- Θυμάστε μια ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ; Δεν υπάρχει πλέον ούτε γιατί την πάτησε το τρένο, ούτε επειδή την προδώσαν οι φίλοι της. Την έφαγε το μαύρο σκοτάδι και όπως λέει ο λαός,  "της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελάει"

- Ακούσατε ή διαβάσατε κάποια δήλωση ή κάποια ανακοίνωση σχετικά με το θέμα; Όχι βέβαια. Όλοι αυτοί που κατηγορούσαν άλλους χάθηκαν και δεν μιλάνε. Τελικά ποιοι είναι επικίνδυνοι για το ποδόσφαιρο; Αυτοί που είχαν την ομάδα ψηλά και απλά δεν είχαν άλλα χρήματα ή αυτοί που την ανέλαβαν επειδή όπως έλεγαν είχαν τα χρήματα και θα επένδυαν στην ομάδα; Καληνύχτα σας κύριοι. Πουλήσατε την ομάδα. Σας το λέμε απλά και καθαρά.

- Τα πολλά λόγια για την αυτοδιοίκηση και ειδικά για τον Δήμο Χαλκιδέων είναι περιττά. Αν κάποιος ξέρει πρόσθεση και αφαίρεση, ας μπει στον κόπο να μετρήσει αν στο συν- πλην, η δήμαρχος κερδίζει ή χάνει!!!!!