Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Παρασκευή και 13 σήμερα, αλλά δεν έγινε και τίποτα. Κάντε τον Σταυρό σας κάθε πρωί, πείτε κι ένα ευχαριστώ στον Θεό και όλα θα πάνε καλά. Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς, τώρα ο Θεός θα έχει πολύ δουλειά, αφού έχουμε πολλές εκλογικές.... αναμετρήσεις το 2023 και πρέπει να μας φωτίσει για να μην ψηφίσουμε άθεους......

- Πολύ ζόρι τράβηξε ο τυπάκος, γιατί δεν περίμενε την αντίδρασή μας. Τυπάκο έτσι είναι η ζωή. Έχει τα πάνω της, έχει και τα κάτω της. Κάνε λίγη υπομονή γιατί θα ειπωθούν κι άλλες αλήθειες ακόμη πιο καλές. Μας είπε ένα πουλάκι πως έδωσες και σε μια κυρία κάτι ψιλά για να κάνει μαγκιές σε υπηρεσιακούς και οι φωνές ακούσθηκαν μέχρι την Αγγλία!!!!!!!

- Να ευχηθούμε στον Τάσο Αυλωνίτη να είναι υγιής και να έχει μια καλή πορεία με την νέα του ομάδα τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΌ. Τάσο στείλε στο Τζαμί ένα κουτί ακανέδες για να τρώνε όταν παρακολουθούν αγώνες.

- Κάτι τρέχει, κάτι τρέχει και ακούσθηκε πως κάπου εκεί κοντά στο Πάσχα, θα αποσύρει την υποψηφιότητά του ο κ. Γιώργος, μετά από παρέμβαση του κόμματος προς τον ίδιο και προς αυτούς που δήλωσαν πως θα είναι στο ψηφοδελτιό του.

- Κύριε Γιώργο, επειδή εσύ δεν τα λες, θα το γράψουμε εμείς.
Είπανε προς όλους πως αν δεν πάτε ενωμένοι από τώρα, τότε θα την πληρώσει το κόμμα στις Εθνικές Εκλογές.

- Τι άλλο θ' ακούσουμε Θεέ μου; Ότι λέει ο κ. Τάσος Καλαθέρης Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Χαλκιδέων είναι και το σωστό!!!!! Κατέβηκε ως επικεφαλής παράταξης στο Δήμο Χαλκιδέων και με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον εμπιστεύτηκε κανείς. Ούτε ο Νίκος Σιόλας που εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς δεν τον άντεξε και δήλωσε ανεξάρτητος!!!!

- Κυρίες και κύριοι εργολάβοι λάσπης, σας αρέσει δεν σας αρέσει δήμαρχος είναι και θα είναι η Έλενα Βάκα κι εσείς θα κλαίτε σαν τις χήρες στο κρεβάτι, αλλά δεν θα σας πλησιάζει κανείς.