Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

 
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, επισκέφθηκε, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σίμο Κεδίκογλου, τον Βουλευτή κ. Αθανάσιο Ζεμπίλη, τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Στυλιανό..... Κονταδάκη, τον συνεργάτη του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Αλέξανδρο Μίχα, μέλη της Διοικούσης Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ευβοίας και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλκίδος.
Ο Σεβασμιώτατος τους δέχθηκε όλους στο γραφείο του και είχε συζήτηση μαζί τους σχετικά με ζητήματα και ανάγκες που απασχολούν τα μέλη της τοπικής Εκκλησίας και Κοινωνίας και με θέματα σχέσης Κράτους και Εκκλησίας, όπως αυτά εκφαίνονται σε τοπικό ή και ευρύτερο επίπεδο.
Λίγο πριν την αναχώρηση του κ. Π. Μαρινάκη, ο Σεβασμιώτατος τον ευχαρίστησε για την τιμητική επίσκεψή του, όπως και όλα τα μέλη της συνοδείας του, ενώ ο κ. Μαρινάκης ανταπέδωσε, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο για την αποδοχή του αιτήματός του για την μεταξύ τους συνάντηση.