Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

..... φαπούλες

 
 - Κύριοι, εμείς αστεία με θέματα που αφορούν πρόσωπα της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού δεν κάνουμε και θα παρακαλούσαμε να μην κάνετε κι εσείς μαζί μας. Είσθε γελασμένοι αν έχετε την άποψη πως εμείς θα σκύψουμε το κεφάλι και δεν θα γράψουμε αυτά που ξέρουμε. Θα .....γράψουμε τα πάντα με ονόματα και διευθύνσεις.

- Δεν μας ενοχλεί κανένας χαρακτηρισμός που "μας ρίχνετε" και θέλουμε να δούμε τι θα πείτε όταν εμείς θα γράψουμε για λαμόγια, για λαμογιές και για συνεργασίες δικές σας, με στόχο το κέρδος, με στόχο την εκμετάλλευση φορέων και επιχειρήσεων και πολλά άλλα.

- Τίποτα δεν θα γράψουμε αν δεν έχουμε στοιχεία και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Μέχρι τώρα που μιλάμε, κάποιοι τηλεφώνησαν μας ζήτησαν συγνώμη και περιμένουμε να διαχωρίσουν την θέση τους από τις λαμογιές που έγιναν είτε σε αθλητικά σωματεία, είτε στην αυτοδιοίκηση, είτε στην πολιτική, είτε στον χώρο της ενημέρωσης.

- Να το γράψουμε καθαρά. Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Επειδή εμάς μας λέτε λαμόγια, ελάτε να δείτε πως θα σας ξεσκεπάσουμε.