Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 
 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Τελικά τίποτα δεν μένει για πάντα χωρίς απάντηση και με τίποτα δεν μπορεί κάποιος να κρύβει την αλήθεια για πάντα. Σήμερα ο μπάρμπα Στέλιος θα είναι αποκαλυπτικός για μία ακόμη φορά και με το καλημέρα γράφουμε, πως κάποιοι που συνεχώς τον συκοφαντούν, θα πρέπει τώρα να σπεύσουν να ....αποδείξουν πως λέει ψέματα.

- Να το ξαναγράψουμε πάντως για να μην προσπαθούν οι περισσότεροι να δηλώνουν παράγοντες οι οποίοι υπηρετούν την νομιμότητα την διαφάνεια και κάνουν σωστή διαχείριση. Το apopsignomi ποτέ δεν δήλωσε πως στην πολιτική και στον αθλητισμό πας με τον σταυρό στο χέρι και ποτέ δεν γράψαμε πως για να πετύχεις στόχους θα πρέπει να μην  κάνεις πράγματα δεν τα λέει το καταστατικό ή ο νόμος ή δεν ξέρουμε τι άλλο.

- Εμείς είμαστε με αυτούς που λένε "κάνω τα πάντα για να πετύχω τον στόχο που έχω βάλει". Εμείς δεν κατηγορησαμε ποτέ αυτούς που πέτυχαν επειδή "έσπρωξαν". Εμείς κριναμε αυτούς που διαφήμιζαν την διαφάνεια και την εντιμότητά τους και δεν πέτυχαν τον στόχο τους, αλλά και αυτά που διαφήμιζαν δεν τα υπηρετούσαν τελικά.

- Δωρεάν είσοδο για γυναίκες και παιδιά στον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ, αποφάσισε η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και καλά έκανε. Θα πρέπει αυτή την φορά ο κόσμος να πάει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα. Κατά την δική μας άποψη κανείς φίλαθλος δεν πρέπει να πάει μόνος στο γήπεδο.

- Για να αλλάξει κάπως η εικόνα που υπάρχει μέχρι σήμερα στην κερκίδα πρέπει να ξεκινήσουμε από μια απλή κίνηση. Αυτοί οι φίλαθλοι που έχουν τα διαρκείας και αυτοί που κόβουν ενα εισιτήριο για να μπούνε στο γήπεδο, να μπορούν να έχουν μαζί τους στην κερκίδα και δύο άτομα ακόμη εντελώς δωρεάν. Έτσι θα έχουμε μια μισογεματη κερκίδα, αλλά θα είναι και ενα ευχαριστώ σε αυτούς που πάντα είναι εκεί και πληρώνουν εισιτήριο.