Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στην Εύβοια

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται τις επόμενες η πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ στους εργαζομένους και τον λαό της Εύβοιας με στόχο την ισχυροποίηση του Κόμματος.
Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ με συσκέψεις, συνεστιάσεις και περιοδείες στελεχών του Κόμματος καλούν τον εργαζόμενο λαό μπροστά στους εκβιασμούς που θα ενταθούν μπροστά στην εκλογική μάχη να δώσει τη δική του απάντηση με ισχυρό ΚΚΕ!
Ήδη έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις:
·         Τη Δευτέρα 16 Γενάρη, σύσκεψη των Κομματικών Οργανώσεων Κέντρου και Νεάπολης Χαλκίδας, στα Γραφεία του Κόμματος στη Χαλκίδα (Σαμαρτζή 24), στις 19:00. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.
·         Την Παρασκευή, 20 Γενάρη, γλέντι της Κομματικής Οργάνωσης Γενικού.... Νοσοκομείου Χαλκίδας. Στον εναλλακτικό πολυχώρο «Τέχνης Δρώμενα» (Ιφιγένειας 8Α), στις 19:30.
·         Το Σάββατο 21 Γενάρη, Κοπή πίτας της Κομματικής Οργάνωσης Διρφύων Μεσσαπίων. Στο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου στο Μακρυμάλλη, στις 20:00.
·         Το Σάββατο 21 Γενάρη, γλέντι της Κομματικής Οργάνωσης Αρτεμισίου. Στην ταβέρνα «Ο Τάσος», στην παραλία Ψαροπουλίου, στις 20:00.
·         Την Κυριακή 22 Γενάρη, σύσκεψη της Κομματική Οργάνωσης Καρύστου. Στο ξενοδοχείο Γαλαξίας στην Κάρυστο, στις 11:00. Θα μιλήσει η Γεωργία Πύθουλα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.
·         Την Κυριακή 22 Γενάρη, συνεστίαση των Κομματικών Οργανώσεων Κέντρου και Νεάπολης Χαλκίδας. Στην ταβέρνα «Η γειτονιά», στη Λιανή Άμμο, στις 12:30.
·         Την Παρασκευή 27 Γενάτη, συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Κανήθου Χαλκίδας. Στην ταβέρνα «Το λιμανάκι», στην παραλία Αγ. Μηνά, στις 20:00.
·         Το Σάββατο 28 Γενάρη, σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Αλιβερίου, στο Εργατικό Κέντρο, στις 18:30. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.
 
Επίσης, προγραμματίζονται οι εξής περιοδείες σε χώρους δουλειάς, δομές υγείας, εμπορικούς δρόμους:
·         Την Τετάρτη 11 Γενάρη, στις 13:00, περιοδεία στις Υπηρεσίες του Δήμου Χαλκίδέων (Οδ. Ληλαντίων), με τη Γρανέττα Τσιβίκα, μέλος της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλο Χαλκίδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
·         Την Πέμπτη 12 Γενάρη, στις 8:00, περιοδεία στην Αντιπεριφέρεια Εύβοιας,  με τη Ζωή Χαχάμη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ και το Βαγγέλη Σταματούκο, δημοτικό σύμβουλο Χαλκίδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
·         Την Πέμπτη 12 Γενάρη, στις 10:00, περιοδεία στη Λαϊκή Αγορά της Ν. Αρτάκης με τον Δημήτρη Παρασκευά, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.
·         Την Παρασκευή 13 Γενάρη, στις 9:30, περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα της Ν. Αρτάκης, με τον Δημήτρη Παρασκευά μέλος του Γραφείου της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.
·         Το Σάββατο 14 Γενάρη, στις 10:30, περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα των Ψαχνών, με την Χριστίνα Αβραμίδου, μέλος της μέλος της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλο Διρφύων Μεσσαπίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
·         Τη Δευτέρα 16 Γενάρη, στις 6:30, στο εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων, με τη Γρανέττα Τσιβίκα, μέλος της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλο Χαλκίδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
·         Την Τρίτη 17 Γενάρη, στις 7:00, στο εργοτάξιο του Δήμου Καρύστου, με τον Δημήτρη Παρασκευά, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Καρύστου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
·         Την Τετάρτη 18 Γενάρη, στις 7:00 στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Χαλκιδέων στη Ν. Αρτάκη, με τη Γρανέττα Τσιβίκα μέλος της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλο Χαλκίδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
·         Την Πέμπτη 19 Γενάρη, στις 9:30 στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, με τη Χριστίνα Αβραμίδου, μέλος της μέλος της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλο Διρφύων Μεσσαπίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
·         Την Πέμπτη 19 Γενάρη, στις 10:30 στις υπηρεσίες του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, με τη Χριστίνα Αβραμίδου, μέλος της μέλος της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλο Διρφύων Μεσσαπίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση