Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

  - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο, πάντα με υγεία.  Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, αλλά ακούσθηκε κι αυτό στην πιάτσα. Προπονητής ομάδας της Εύβοιας είπε σε παρέα φίλων του. "Φοβάμαι αυτή την αγωνιστική, γιατί οι ποδοσφαιριστές μας, δεν έχουν καλή ψυχολογία, αφού είναι συγκινημένοι με τον..... θάνατο του τέως!!!!!! Τι άλλο θ' ακούσουμε Θεέ μου;;;;

- Πήγε να κάνει παρατηρήσεις και να διορθώσει ανθρώπους της ενημέρωσης για το θέμα της ομάδας ΑΒΑΝΤΕΣ, αλλά "έπεσε πάνω του το διορθωτικό" και τον έκανε για γέλια και για κλάματα. Με τις υγείες σου μεγάλε, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που την πατάς. Έχεις εξελιχθεί στον μεγαλύτερο γκαφατζή.

- Το ΠΑΣΟΚ πάει να βρει λύση στο θέμα υποψηφίου δημάρχου στο Δήμο Χαλκιδέων. Έτσι λένε οι σύντροφοι αλλά εμείς αυτό το σενάριο που κυκλοφόρησε δεν το πιστεύουμε. Λένε πως αφού δεν τα βρίσκουν μεταξύ τούς οι Παγώνης, Σπύρου και Ανδρέου, θα στηρίξουν άλλο πρόσωπο, μιλούν για γυναίκα και όποιος δεν συμμορφωθεί θα διαγραφεί από το κόμμα.

- Εμείς είμαστε εδώ και πάντα στην διάθεση να βάλουμε το στοίχημα για το αν θα εκλεγεί ή όχι η κυρία Σοφία βουλευτής Εύβοιας. ΟΧΙ λέμε εμείς και όποιος πιστεύει το αντίθετο ας έρθει.

- Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του για τον τέως βασιλιά, την βασιλεία και όλα αυτά, αλλά εμείς δεν κρύψαμε πως είμαστε απέναντι σε θρόνους, στέματα και τα σχετικά. Καλό παράδεισο να έχει, αλλά όχι και να ασχοληθούμε παραπάνω.

- Παράγοντας του ποδοσφαίρου, υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Βάκα στο Δήμο Χαλκιδέων. Έλενα θα πει το ΝΑΙ και να ξέρεις πως εμείς θα κάνουμε προσπάθεια ώστε να συγκεντρώσει ικανοποιητικό αριθμό σταυρών προτίμησης.