Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είστε καλά στην υγεία σας. Μέχρι τον Οκτώβριο έχουμε πολύ χρόνο και θα περιμένουμε να δούμε ποιοί τελικά θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων. Οι κυρίες και οι κύριοι που δήλωσαν υποψήφιοι, είναι αρκετοί και σίγουρα δεν "χωράνε" τόσα ψηφοδέλτια. Είναι δυνατόν να χωρέσουν 10 παρατάξεις; Είναι δυνατόν να....βρεθούν περίπου 2.000 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι;

- Λένε πως τελικά η κυρία Παππά θα είναι υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων. Εμείς δεν το πιστεύουμε, γιατί θεωρούμε πως δεν είναι ούτε ψώνιο, ούτε φαντασιόπληκτη και δεν θα θελήσει να παίξει σε ένα παιχνίδι το οποίο θα είναι χαμένο.

- Έδωσε την μάχη ως υποψήφια βουλευτής και ξέρει πως το να δώσεις μια μάχη ως υποψήφια δήμαρχος θα είναι πολλές φορές δυσκολότερο, γιατί δεν φτάνει το να τρέχεις από γειτονιά σε γειτονιά για να ζητάς την ψήφο, αλλά θα πρέπει να πείσεις και πολλά άτομα για να είναι στο ψηφοδέλτιό σου. Δύσκολο και δαπανηρό αυτό.

- Αυτοί οι οποίοι θέλουν υποψήφια την κυρία Παππά, δεν το κάνουν επειδή πιστεύουν πως θα κερδίσει εκλογές, αλλά επειδή πιστεύουν πως θα κόψει ψηφους από άλλον υποψήφιο και θα ωφεληθούν αυτοί.

- Τελικά έχει γίνει σήριαλ το θέμα που έχει να κάνει με το ποιός μας ενημερώνει για τα όσα γράφουμε. Αυτή η ιστορία κρατάει χρόνια και είναι γνωστό πως αυτοί που ψάχνουν, είναι αυτοί που μας ενημερώνουν. Δεν θέλουμε να δώσουμε παραδείγματα, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνουμε. 

- Μετά τον Νίκο Παππά, ένοχος και ο Παπαγγελόπουλος ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης. Κύριε Τσίπρα έχετε πλάκα τελικά. Καλοί οι δικαστές που αθώωσαν την Τουλουπακη και κακοί που καταδίκασαν τον Παπαγγελόπουλο!!!!! Καλά οι ίδιοι δικαστές είναι και καλοί και κακοί;