Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα με υγεία. Πέρασε το Σαββατοκύριακο και οφείλουμε να γράψουμε πως τα είχε όλα. Είχε ποδοσφαιρικά ευτράπελα μέχρι και κατινιές. Είχε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΑΟΝΑ οι οποίοι φόρτωσαν σε έναν διαιτητή το ότι δεν μπόρεσαν να κερδίσουν μέσα στην Αιδηψό. Κύριοι έχετε ένα ρόστερ που θα το ζήλευαν οι περισσότερες ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών και όλοι μα όλοι σας πήγατε να.... τα φορτώσετε όλα στους διαιτητές.

- Αλήθεια σας πείραξε που τα παιδιά της ομάδας της Αιδηψού, σας κοίταξαν στα μάτια και απέσπασαν ισοπαλία;  Κύριοι γιατί δεν πάτε να γίνετε διαιτητές; Αφού ξέρετε τα πάντα γιατί να μην σας δούμε με σημαιάκια και σφυρίχτρες;

- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχουμε όπως πάντα το έλα να δεις. Μπάχαλο η κατάσταση και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο πληρώνων αναλαμβάνει και τις ευθύνες αφού αναλαμβάνει και το κουμάντο. Δυστυχως πρέπει να ειπωθούν δημόσια αλήθειες και να γυρίσει σελίδα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Θα γράψουμε και αργότερα για το θέμα, αλλά καλά θα κάνουν όλοι να ηρεμήσουν, γιατί με τα όσα γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε ανακοινώσεις τους, προσβάλλουν την ομάδα και αυτό το δικαίωμα δεν το έχουν.

- Θύμωσαν κάποιοι κύριοι επειδή γράψαμε πως οι ΠΑΣΟΚοι υποψήφιοι έχουν ευθύνες για το ότι θέλησαν την προβολή τους μέσα από τον αθλητισμό. Καλά κάνατε και θυμωσατε κύριοι, αλλά έχετε και ευθύνες για το αποτέλεσμα.

- Γιατί όταν γράφαμε πως ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ και ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν έχουν μόνο τον μεταξύ τους αγώνα, τα πήρατε στο κρανίο κάποιοι; Τώρα τι έχετε να πείτε; Αλήθεια γιατί ξεχάσατε αυτά που είχαμε γράψει για τον ΑΟΝΑ; Μπορεί να έχει το καλύτερο ρόστερ, μπορεί να έχει ποιοτικούς παίκτες και εμπειρότατους αλλά δεν έχει αυτούς που θα κάνουν σωστή αγωνιστική διαχείριση.