Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Χθες είχαμε αγώνες ποδοσφαίρου. Οι Μικτές της ΕΠΣΕ Κ14 & Κ16 δεν τα κατάφεραν με αντιπάλους τις αντίστοιχες της Ανατολικής Αττικής και έτσι έχουν πολύ ελάχιστες πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού σίγουρα θα περάσει η Ανατολική Αττική ως πρώτη και δύσκολα η ΕΠΣ ΕΎΒΟΙΑΣ θα μπορέσει να περάσει έστω ως καλύτερη δεύτερη.....(θα προκριθούν 3 καλύτερες δεύτερες). 

- Στο κύπελλο πέρασε ο Ταμυναϊκός ο οποίος κέρδισε και απέκλεισε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά και ο Ελλήσποντος που πέρασε πανηγυρικά αφού κέρδισε τον Νηλέα Νεοχωρίου με 5-0. Για το πρωτάθλημα κέρδισαν οι γηπεδούχοι Μακρυκάπα, Κάρυστος και Αιδηψός.

- Αυτές οι Εθνικές Εκλογές έχουν γίνει πραγματικά σήριαλ με τους αναλυτές και τους δημοσιογράφους να προβλέπουν ημερομηνίες και να πηγαίνουν κουβά. Αλήθεια γιατί δεν πίστευαν τον πρωθυπουργό όταν τους έλεγε στο τέλος της 4ετιας θα έχουμε εκλογές; Άρχισαν αρκετοί από το 2020 να προβλέπουν εκλογές και από τότε μέχρι σήμερα πέφτουν έξω στις προβλέψεις τους.

- Περιφερειακές και Δημοτικές πάντως εκλογές, θα έχουμε τον Οκτώβριο του 2023. Ελπίζουμε μέχρι τότε το πράσινο στρατόπεδο να έχει βρει λύση και να μην εμφανισθεί με 2-3 ψηφοδέλτια στις εκλογές.

- Έχουμε μια ερώτηση, αλλά ξέρουμε πως κανείς δεν θα την απαντήσει. Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ποιον στηρίζουν ως υποψήφιο δήμαρχο; Στηρίζουν τον κύριο Παγώνη, τον κύριο Ανδρέου ή τον κύριο Σπύρου; Θα πάρουν άραγε θέση ή στηρίζουν και τους 3 υποψηφίους;

- Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου ο κ. Μπουραντάς και δεν το λέμε αυθαίρετα, αφού το δήλωσε ο ίδιος και μάλιστα οι σύμβουλοι της παράταξής του όρισαν διάδοχο τον κύριο Μπαράκο.