Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Γιατί πρέπει να μην γράφω τίποτα για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου; Γιατί πρέπει να γράφω μπούρδες και να λιβανίζω ανθρώπους οι οποίοι δηλώνουν προπονητές και ενώ έχουν ένα πλούσιο ρόστερ, έχουν ένα έμπειρο ρόστερ, όχι για τοπικό, αλλά για επαγγελματικό πρωτάθλημα και καταφέρνουν να χάνουν βαθμούς από ομάδες που δεν έχουν όλη αυτή.... την πολυτέλεια.
Δεν είναι κάτι κρυφό, αλλά όταν έχεις πολύ ψηλά το ΕΓΩ, ενώ όσες ομάδες σε γνώρισαν σε αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι, δεν μπορείς να το παίζεις κάποιος.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς προπονητής, για να μπορέσει να σερβίρει κάτι που είναι έτοιμο.
Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν είναι χθεσινή ομάδα, αλλά δυστυχώς ο πρόεδρος κύριος Βαγιάννης κάνει συνεχόμενα λάθη στο θέμα της επιλογής προπονητών.
Εξ αιτίας των επιλογών του η ομάδα υποβιβάστηκε στο τοπικό, ενώ η διοίκηση την είχε ετοιμάσει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να ανέβει στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Τώρα στο τοπικό ο πρόεδρος κύριος Βαγιάννης και συνεργάτες του, έβαλαν βαθειά το χέρι στην τσέπη τους και δημιούργησαν μια ομάδα όχι για το τοπικό, αλλά για την Γ' Εθνική το λιγότερο.
Αν η ομάδα της Αρτάκης χάσει αυτό το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ' Εθνική, θα το χάσει εξ αιτίας του ΕΓΏ.
Ο κάθε αντίπαλος ποδοσφαιριστής και προπονητής, δεν ξεχνά την συμπεριφορά κανενός και έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να κερδίσει αυτόν ο οποίος ήθελε να κάνει επίδειξη δύναμης και δεν έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό.
Να θυμίσουμε για παράδειγμα την ομάδα της Αιδηψού την οποία ο ΑΟΝΑ φιλοδώρησε με ένα 5-0 στον πρώτο γύρο μέσα στην Αρτάκη.
Είναι κακό που η ομάδα της Αιδηψού ήθελε να απαντήσει με τον τρόπο της;
Τέτοιες ομάδες ο ΕΓΩ έχει αρκετές απεναντί του και την πληρώνει η ομάδα. 
Ακούσθηκε πως ο κύριος Βαγιάννης άρχισε κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν ξέρουμε αν θα προλάβει.