Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες,  καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις Μικτές Εύβοιας Κ14 και Κ16 Καλή Επιτυχία αφού αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες της Ανατολικής Αττικής. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και σε όλες τις ομάδες που σήμερα δίνουν αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Να ευχηθούμε και έτους υποψηφίους δημάρχους να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, να συγκρατήσουν και τα νεύρα τους, γιατί ο καιρός έχει γυρίσματα και θα εκτεθούν. Μέχρι και τον Σεπτέμβριο μπορούν να λένε πως θα είναι υποψήφιοι και πως θα κερδίσουν τις εκλογές, αλλά από... τον Σεπτέμβριο και φυσικά μετά τ' αποτελέσματα το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.

- Τα γράφουμε αυτά, γιατί το σενάριο και με αυτό πάνε κάποιοι στις εκλογές, είναι το να χάσει η παράταξη της Δημάρχου κυρίας Βάκα!!!! Γιατί αυτό; Γιατί μετά τις εκλογές του 2019 η κυρία Βάκα δεν έκανε συμφωνίες με Παγώνη, Καθαροσπόρη και Καλαθέρη, για να συνδιοικησουν τον Δήμο Χαλκιδέων!!!!!

- Κύριοι, κατά την άποψή μας, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η παράταξη της κυρίας Βάκα θα ξανακερδίσει τις εκλογές. Το ότι δεν έκανε παζάρια και δεν υπέκυψε στις πιέσεις. Ήταν μόνη της και σας είχε απέναντι και τους τρεις.

- Τελικά όλοι οι Έλληνες θα πάρουν πτυχίο σταθμάρχη τρένων, αν το σήριαλ συνεχιστεί για λίγο ακόμα. Δαιμόνιοι ρεπόρτερς, απίστευτοι παρουσιαστές, αλλά και δημοσιογράφοι εμπειρογνώμονες, συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί και απίστευτοι συνδικαλιστές, βγάζουν όλοι μαζί τα δικά τους πορίσματα και δεν ξεχνούν ποτέ, να εκφράσουν την θλίψη και την οδύνη τους για τα θύματα της τραγωδίας.

- Ας τους πει όλους κάποιους, πως αν είχαν κάνει σωστά την δουλειά τους, ίσως και να μην φτάναμε στο τραγικό συμβάν. Κανένα ρεπορτάζ για τα τρένα δεν είχαμε μέχρι την ώρα του κακού. Καμία απεργία δεν είχαμε για την μη ασφάλεια που παρείχαν τα τρένα. Κανείς συνδικαλισταρας δεν είπε πως δεν οδηγεί το τρένο γιατί υπάρχει κίνδυνος.

- Αφήστε τους ανθρώπους να θρηνήσουν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα που χάθηκαν άδικα και την δικαιοσύνη να αποφασίσει. Όλα τ' άλλα είναι θέατρο και για κομματικά οφέλη.