Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

....... σφηνάκια

- Την καλησπέρα μας στην κυρία Σοφία Νικολάου η οποία είχε ανακοινωθεί ως υποψήφια στην Εύβοια με την Νέα Δημοκρατία. Αγαπητή κυρία Νικολάου έχουμε κάθε δικαίωμα να αισθανόμαστε όμορφα γιατί ο πρόεδρος και πρωθυπουργός μας επιβεβαίωσε πλήρως και απέδειξε πως τίποτα δεν...? αφήνει να πέσει κάτω.

- Κυρία Νικολάου δεν αποσυρθηκατε αλλά πήρατε το μήνυμα. Τώρα θα είσθε κόντρα στην Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν θα είσθε η πρώτη. Στο κάτω κάτω εσείς δεν έχετε ρίζες στο κόμμα. Αύριο θα γράψουμε κάτι παραπάνω

 - Όλα πάνε καλά με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού υπάρχει ηρεμία και δεν έχουμε και αντιπαραθέσεις μέσα από ανακοινώσεις. Έτσι λέτε να είναι ή τελικά δεν έμεινε κανείς ώστε να έχει να πει και κάτι; Έχουμε την εντύπωση πως δεν έχουμε πλέον συνεδριάσεις του ΔΣ και τα περισσότερα μέλη δεν έχουν πλέον καμία συμμετοχή στις οποιες αποφάσεις.

- Ταρνανάς, Αναγνωστάκης, Παύλου, Μαστραντωνά, αλλά και Παλαιολόγος δεν θέλουν πλέον να συμμετέχουν σε αυτά που συμβαίνουν και κρατούν αποστάσεις.

- Δε θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών εξελίξεων, αλλά κάτι δεν πάει καθόλου καλά στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.