Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Από τον Βορρά, μέχρι τον Νότο

 - Τι να γράψουμε τώρα εμείς;
Ο άνθρωπος πιστεύει πως είναι κάποιος και έφτασε στο σημείο να κατηγορεί και να χαρακτηρίζει βάρβαρους και δεν θέλουμε να γράψουμε τις λέξεις που πέταξε από το στόμα του, τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές και λοιπά, της Βόρειας Εύβοιας και καλούς και άλλης ποιότητας, αυτούς της Νότιας και της Κεντρικής Εύβοιας!!!!
Την επόμενη φορά θα χαρακτηρίσει κακούς κλπ, και αυτούς.... της Νότιας Εύβοιας, αφού τα έκανε θάλασσα και εκεί.
Νεαρός από τον χώρο της διαιτησίας μας είπε: "Λέτε και ξαναλέτε να δοθούν ευκαιρίες στους νέους διαιτητές. Καλά τα λέτε, αλλά γιατί να μείνουμε στον χώρο, όταν αυτοί που θα έπρεπε να τους έχουμε πρότυπα, μιλούν με τα χειρότερα για όποιους δεν υους κάνουν τα κέφια και δεν τους χειροκροτούν";;;;
Η δική μας ερώτηση είναι απλή.
Αυτός που χαρακτήρισε όπως χαρακτήρισε τους ανθρώπους των ομάδων του Βορρά, αν δεν είναι πραγματικά κότα, ας βγει να τα πει δημόσια.
Η Επιτροπή Διαιτησίας θα ψάξει το θέμα; Θα τιμωρήσει τον τύπο;
Η διοίκηση της ΕΠΣΕ θα καλέσει τον τύπο σε απολογία;
Ο νεαρός μας είπε πως υπάρχει ηχητικό με τον τύπο να λέει όσα λέει προς τους συναδέλφους του και αν το θέμα δεν ερευνηθεί και δεν τιμωρηθεί, τότε θα σταλεί το ηχητικό σε δημοσιογράφο της Αθήνας που κάνει ρεπορτάζ για την διαιτησία, αλλά και στην ΚΕΔ, για να ξέρει τι συμβαίνει στην Εύβοια.