Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα έχουμε την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Μπορεί να πέρασαν πολλά χρόνια από εκείνη την μέρα, αλλά ακόμη και σήμερα αυτή η επέτειος, είναι η αφορμή για να κάνουν κάποιοι τα παιχνιδάκια τους.  Μπορεί να πέρασαν σχεδόν 50 χρόνια, αλλά μην μας πείτε πως εκείνη η εξέγερση έγινε για να καίνε και να καταστρέφουν κάποιοι... τις περιουσίες άλλων.

- Δεν είναι δυνατόν να παριστάνουν σήμερα τους αγωνιστές κάποιοι οι οποίοι πάνε στο Πολυτεχνείο και περιμένουν πότε θα πάει κάποιος πολιτικός αρχηγός για να του πετάξουν καφέδες και ότι βρούνε μπροστά τους. Αλήθεια, αυτοί που συμμετείχαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου τι σχέση μπορούν να έχουν με αυτούς που χθες πέταξαν καφέδες στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρουλάκη;

- Είναι απαράδεκτο κάποιος που θέλει να μιλάει για Δημοκρατία, να θέλει να επιβάλλει την δικιά του χούντα. Από την εξέγερση του Πολυτεχνείου μέχρι σήμερα, πέρασαν 50 χρόνια και μπορούμε να γράψουμε πως τα αιτήματα του τότε "τσαλακώθηκαν" απο τους ίδιους εξεγερμένους του τότε, αφού οι περισσότεροι βολεύτηκαν σε θέσεις εξουσίας και ξέχασαν τα αιτήματα.

- Δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί σήμερα η πορεία, αλλά οι μπαχαλάκηδες δεν αλλάζουν συνήθειες και πάλι θα κάψουν, θα καταστρέψουν και θα δημιουργήσουν επεισόδια.

- Κρίμα. Κρίμα γιατί έχουμε όλοι ευθύνες. Ας καθίσουμε να σκεφτούμε σήμερα και ας δώσει ο καθένας την δική του εξήγηση.