Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σας ευχαριστούμε για τα τηλεφωνήματα, αλλά να ξέρετε πως εμείς ότι έχουμε να πούμε το γράφουμε και δεν το εξηγούμε τηλεφωνικά. Σεβόμαστε τους αναγνώστες μας και απλά τους δίνουμε κάτι από τα προσεχώς. Για όσους δεν το κατάλαβαν ή δεν το πίστεψαν, το ξαναγράφουμε. Το apopsignomi κατεβάζει ρολά και θα πρέπει ......σιγά σιγά να προετοιμάσουμε το έδαφος και να σας αποχαιρετήσουμε. 

- Το ρεπορτάζ θα δώσει την θέση του, στην γνώμη και την άποψή μας και όπως όλοι ξέρουμε το ρεπορτάζ, όταν έχει εικόνα και ήχο, πονάει πολύ και ο κόσμος που το παρακολουθεί βγάζει τα συμπεράσματά του και κανείς μα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εικόνα.

- Το θέμα με την ΔΕΥΑΧ καμιά δημοτική αρχή δεν τόλμησε να το αγγίξει για λόγους που κανείς δεν γνωρίζει ή κανείς δεν θέλησε "να τα χαλάσει" με κάποιους και την πληρώνουν άλλοι. Από τον Φεβρουάριο και μετά, θα αρχίσουν τα ρεπορτάζ αυτά και θα τα βλέπετε στις οθόνες σας.

- Ότι κι αν γράψουμε, το αντιμετωπίζουν με καχυποψία κάποιοι και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Αναφερθήκαμε στις θέσεις κάποιων αιρετών στην αυτοδιοίκηση και είχαμε αντιδράσεις, αλλά κανείς δεν μας είπε πως είχαμε άδικο. Κυρίες και κύριοι, να το γράψουμε καθαρά. Δεν μπορείς να βάλεις υπεύθυνο για το ποδόσφαιρο, έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με αυτό ή υπεύθυνο για την παιδεία  έναν ιδιοκτήτη κολεγίου ή υπεύθυνο για τον τουρισμό έναν δικηγόρο ή έναν γιατρό.

- Κυρίες και κύριοι αιρετοί έχετε υποχρέωση να κάνετε το καλύτερο για τους πολίτες και όχι για τα συμφέροντα. Έχετε υποχρέωση να προστατέψετε τις νέες και τους νέους από την ώρα που θα γεννηθούν και μετά. Πρέπει να κάνετε τα πάντα, για την ασφαλή μεταφορά τους στα σχολεία και φυσικά να δροντίσετε και τα σχολικά κτήρια.