Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

....η άποψή μας

 - Κανείς δεν μπορεί να ξεγελάσει κανέναν στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, όσο κι αν προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε το παρελθόν και το παραμύθι που κάποιοι πουλούσαν την ομάδα, τα προβλήματα που της δημιουργούσαν και πως πάντα έφευγαν νύχτα.
Για να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν υπάρχουν λέσχες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κανείς μα κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τα λογότυπα και τα σύμβολα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, χωρίς την άδεια της διοίκησης.
Αυτοί οι οποίοι θέλουν να κάνουν κάτι χρησιμοποιώντας τον Σύλλογο, θα εκτεθούν και θα.... έχουν και ευθύνες.
Θα περιμένουμε την αντίδραση της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γιατί το θέμα δεν είναι απλό.
Μπορεί ο κύριος Λάμπρου να ρίχνει τις μπηχτές του εναντίον μας, αλλά εμείς τον βλέπουμε με συμπάθεια και χωρίς καθόλου κακία.
Θα πρέπει όμως να μας πει γιατί αποχώρησε όπως αποχώρησε δύο φορές από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τι έμεινε πίσω μετά την αποχώρησή του.
Μετά την τελευταία αποχώρηση από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, όλοι γνωρίζουν το τι κυκλοφόρησαν μεταξύ τους τα μέλη της τότε διοίκησης.
Όλοι γνωρίζουμε επίσης πως ο κύριος Λάμπρου είχε αναλάβει πόστο στην ομάδα του ΑΙΓΑΛΕΩ. Μήπως θα πρέπει να μας πει αν έφυγε και από εκεί ή όχι;
Κύριοι, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει διοίκηση και δεν έχει ανάγκη από σωτήρες, οι οποίοι τον οδήγησαν στο πουθενά.
Αυτοί που τον διοικούν σήμερα και οι ποδοσφαιριστές που δίνουν την μάχη στα γήπεδα, θα συνεχίσουν την προσπάθεια και όπου βγει.
Αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν, ας βάλουν το χέρι στην δική τους τσέπη και να μην έχουν στόχο τις τσέπες άλλων, στο όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.