Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

....σφηνάκια

 - Δεν είμαστε κακοί, αλλά γράφουμε την αλήθεια για τους διαιτητές. Πάρτε τα στοιχεία και θα διαπιστώσετε πως η κατάσταση είναι τραγική.  Αξιολογημένοι διαιτητές και βοηθοί δεν ξεπερνούν τους 8 "άνδρες και γυναίκες" και φυσικά δεν έχουμε αξιολογημένους άνδρες διαιτητές στην 1η και 2η κατηγορία. Θέλετε να ξέρετε πόσους παρατηρητές διαιτησίας και εκπαιδευτές έχουμε;;; Έχουμε 8 παρατηρητές...και 6 εκπαιδευτές!!!!

- Δυστυχώς έτσι η διαιτησία στην Εύβοια δεν θα πάει μπροστά ποτέ και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Τα νέα παιδιά δεν έχουν τις ευκαιρίες που πρέπει, γιατί το σύστημα θέλει να παίζουν, αυτοί οι οποίοι δεν λένε όχι σε τίποτα και θα παίζουν μέχρι τα γεράματα, γιατί αν φύγουν κι αυτοί, τότε δεν θα υπάρχουν διαιτητές για τους αγώνες.

- Τα νέα παιδιά φεύγουν από τον χώρο, γιατί απλά δεν θέλουν να υποκύπτουν σε εντολές και δεν ανέχονται τις ύβρεις του κάθε πικραμένου ο οποίος πάει στο γήπεδο για να βγάλει τα απωθημένα του. Οι παλιοί τα ανέχονται όλα, γιατί έχουν συνηθίσει. Ας μείνουμε με τους παλιούς.