Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Είδατε που όλα πήγαν καλά με τον ΣΥΡΙΖΑ; Ο Κασσελάκης είναι πολύ χαρούμενος που καθάρισε τον ΣΥΡΙΖΑ από τους αριστερούς συντρόφους και κράτησε δίπλα του τον Πολλάκη, την Τζάκρη, τον Παππά, σύντροφοι οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερά και έχουν και παράσημα μαζί τους, αφού ο ένας ήταν ο δήμαρχος με τα διπλά βιβλία, ο άλλος καταδικασμένος ,,,ως υπουργός επί ΣΥΡΙΖΑ και η άλλη κυρία προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ και δεν ξέρουμε από που αλλού.

- Μπήκε το νερό στο αυλάκι και τίποτα δεν θα μας σταματήσει. Να ξέρετε πως αυτό που θα ξεκινήσει το 2024 δεν θα έχει προηγούμενο για την Εύβοια και σίγουρα δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από τα ΜΜΕ της Αθήνας.

- Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά που θα αναλάβουν την παρουσίαση εκπομπών και όλο το βάρος θα το ρίξουμε στο ρεπορτάζ και όχι σε ατέλειωτους μονολόγους. Θα πούμε ΟΧΙ σε πληρωμένες εκπομπές, γιατί δεν θέλουμε ούτε καθοδηγητές, ούτε σε αυτούς που λένε το γνωστό " με τα λεφτά μου γ....".

- Ο κάθε ρεπόρτερ θα έχει την άποψή του, η οποία όμως θα την έχει διαμορφώσει μέσα από την αλήθεια του ρεπορτάζ και μόνο. Η κάθε εξουσία και ο κάθε αρμόδιος θα μπορεί να απαντά, αλλά όχι με ψέματα και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

- Λιγάκι υπομονή και από τις αρχές του 2024 θα διαπιστώσετε πως τα νέα παιδιά δεν είναι αδιάφορα, αλλά όταν τους δοθεί η ευκαιρία, μπορούν να ξεσηκώσουν τον κόσμο και απέναντι στους πολιτικούς, τους αυτοδιοικητικούς, τους παράγοντες του αθλητισμού και του πολιτισμού.