Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

.....σουτάκια

 - Γράψτε και πείτε όσα θέλετε, αλλά να ξέρετε πως αυτοί που ανέλαβαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ξέρουν το ποδόσφαιρο και ξέρουν από την αρχή τις δυσκολίες που θα συναντούσαν στην προσπάθεια να μείνει ζωντανή η ομάδα. 
Μπορεί να έχει μόλις 4 βαθμούς ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν έχει πάρει 6 βαθμούς από ΛΟΥΚΙΣΙΑ και ΗΡΑΚΛΗ, τους οποίους έχει πάρει η ΙΣΤΙΑΙΑ η οποία έχει 10 βαθμούς και....πήρε και τους 3 από τους 6 η ΕΡΕΤΡΙΑ η οποία έχει 9 βαθμούς.

- Ας κάνουμε λοιπόν λίγη υπομονή και θα δούμε τι θα καταφέρουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και οι διοικούντες την ομάδα. Εμείς πιστεύουμε στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, αρκεί να συνεχιστεί η προσπάθεια και να μην σκύψουν το κεφάλι.

- Ο προπονητής της ομάδας κύριος Βαγγέλης Τόγιας, ξέρει καλά την δουλειά του, αγαπάει την ομάδα και έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του. Οι 4 ισοπαλίες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν ήρθαν τυχαία. Θα μπορούσαν να είχαν τουλάχιστον μία νίκη, αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη. Η ομάδα με λίγη τύχη στο τέλος του Α΄ γύρου, θα φύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.