Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ

 Η Αθλητική  Ένωση Κηρίνθου διαμαρτύρεται έντονα σχετικά με τα έκτροπα που συνέβησαν στον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας μας και του Ερμή Πηλίου και αφορούν τις αποφάσεις του διαιτητή κ.Παπακυριάκου.
Πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας και ενώ ήμασταν στα αποδυτήρια παρουσία του Προέδρου του Ερμή Πηλίου μας ειρωνευόταν λέγοντάς μας ότι όλοι εδώ πάνω είστε λεφτάδες και έχετε από δέκα χιλιάδες λίρες ο καθένας ενώ ο ίδιος «πεινάει».....
Μήπως όλα αυτά που κουβαλάει στο μυαλό του επηρέασαν τις αποφάσεις του κατά την διάρκεια του αγώνα;
Κατά την διάρκεια του αγώνα ο κ. Παπακυριάκος τιμώρησε με κόκκινες κάρτες τέσσερις ποδοσφαιριστές (1 των φιλοξενούμενων και 3 των γηπεδούχων) οι οποίες κατά την γνώμη μας ήταν   λανθασμένες αποφάσεις εκτός από την μια περίπτωση.
Πριν τις κόκκινες κάρτες ο κ.Παπακυριακού με τις ενέργειές του και τον ειρωνικό τρόπο που μιλούσε στους ποδοσφαιριστές προκάλεσε τις αντιδράσεις των παιχτών με αποτέλεσμα να τιμωρήσει τους περισσότερους από αυτούς με κίτρινη κάρτα.
Σας αναφέρουμε φράση την οποία έγγραψε στο φύλλο αγώνα για να καταλάβετε και εσείς τον τρόπο που σκέφτεται, «Έκοψε αυτοκτονικά υποσχόμενη επίθεση».
Παρόμοιο περιστατικό είχαμε σε προηγούμενο αγώνα με τον βοηθό διαιτητή κ. Αλεξίου ο οποίος γυρνούσε στην εξέδρα των φιλάθλων και τους έβριζε με λέξεις που δεν αρμόζουν σε συντελεστές των επαγγελματικών και μη πρωταθλημάτων.
Αποτέλεσμα αυτών των αποφάσεων ήταν ένας ήρεμος αγώνας μεταξύ δυο τοπικών ομάδων να εξελιχθεί σε ντέρμπι μεταξύ παιχτών και διαιτητή.
Η δυσαρέσκεια των φιλάθλων της ομάδας μας ήταν εμφανέστατη οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα πετώντας 2 μπουκαλάκια νερού στον αγωνιστικό χώρο μετά την λήξη του αγώνα. Και ενώ  οι υπεύθυνοι γηπέδου είχαν ηρεμήσει τους φιλάθλους οι οποίοι είχαν αποχωρήσει από το γήπεδο ο κ.Παπακυριάκού κάλεσε την συνδρομή περιπολικος από το Α.Τ.Μαντουδίου για την απομάκρυνσή του φοβούμενος για την ασφάλειά του.
Η αποχώρηση έγινε πάρα πολύ ήρεμα όμως η συμπεριφορά και οι αποφάσεις του διαιτητή πλήττουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα που με το τόσο κόπο και αγώνα προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανά.
Τέλος γνωρίζουμε πολύ καλά τους κανόνες της ΕΠΣΕ και ξέρουμε ότι θα τιμωρηθούμε για τα 2 μπουκαλάκια που πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο.
ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ?

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ
            ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΩΜΑΣ