Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Μετά τον Αποστόλου αποχώρησε και ο Κόκκαλης από τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη και τώρα περιμένουμε με αγωνία την αποχώρηση του κυρίου Ανδρέα, αλλά και του κυίου Γιώργου από το Μπούρτζι, ο οποίος ενημέρωσε τους φίλους του στο fb πως θα πάψει να τους μιλά από το διαδίκτυο και θα εφαρμόσει το σύστημα ....πόρτα πόρτα!!!

- Πληροφορηθήκαμε πως πήγε και στον Ιερό Ναό στο Μπούρτζι για να προσευχηθεί και να ζητήσει συγχώρεση από τον Θεό, για τις κατάρες που έριχνε προς τους Δημοτικούς Συμβούλους προεκλογικά. με αφορμή την μελέτη για τον Λήλα ποταμό.

- Να θυμίσουμε πως είχε ζητήσει να μην ψηφίσει ο κόσμος το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Εθνικές, αλλά του ΣΥΡΙΖΑ, να μην ψηφίσει το ψηφοδέλτιο του Σπανού, αλλά του Γκλέτσου στις Περιφερειακές, να μην ψηφίσει το ψηφοδέλτιο Βάκα, αλλά του Σπύρου στις Δημοτικές. Ο κόσμος δεν τον άκουσε και έκανε το αντίθετο!!!

- Αυτό που ξεπέρασε τις κόκκινες γραμμές, ήταν το ότι κυνήγησε τον Γουρνή και την Παλαιολόγου και αυτά τα δύο πρόσωπα ήρθαν πρώτα!!!! Ο κυρ Γιώργος από το Μπούρτζι ξέρει πάντως πως όλοι συγχωρούμε ανθρώπους, αλλά όχι αυτούς που δεν ζητούν δημόσια συγνώμη γιατί είναι δειλοί....