Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ο ραδιοφωνατζής για να ξεχάσει τις απανωτές σφαλιάρες που έφαγε στις εκλογές, σε όλες τις εκλογές από το 2019 μέχρι και σήμερα, Εθνικές 2019, Δημοτικές 2019, περιφερειακές 2019, Εθνικές Άνοιξης 2023, Εθνικές Καλοκαίρι 2023, Δημοτικές 2023 και Περιφερειακές 2023, προσπαθεί να ξεπεράσει τα χτυπήματα με την άρρωστη φαντασία του και.... φτιάχνει μόνος του σενάρια.

- Αυτό που το δέχθηκε χωρίς καν σάλιο και προφανώς τον πόνεσε, ήταν η επιτυχία του αντιδημάρχου κυρίου Βασίλη Γουρνή τον οποίο αποκαλούσε "μία σαλάτα και μία φέτα", τον πόνεσε πολύ και τώρα προσπαθεί να περάσει το μήνυμα πως η δήμαρχος δεν έχει δίπλα της τον Γουρνή, αλλά τον Γιώργο Πάνο!!!

- Αγαπητέ ραδιοφωνατζή, θα το ξεπεράσεις και αυτό το θέμα και θα βρεις κάτι άλλο. Το αποτέλεσμα των εκλογών και οι σταυροί που πήρε ο Γουρνής, δεν ήταν σφαλιάρα για σένα, αλλά γροθιά στα μούτρα σου και μάθαμε πως σας έστειλε και δωρεάν μια σαλάτα και μια φέτα.!!!

- Σήμερα έχουμε ένα σημαντικό ραντεβού, για να υπογράψουμε μια σημαντική συνεργασία, σε ραδιοτηλεοπτικό επίπεδο και πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα εργασίας και είναι αυτά τα οποία τον Ιανουάριο μήνα θα εκπαιδευτούν από ειδικούς ώστε να είναι έτοιμα και να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της δουλειάς.

- Το τηλεοπτικό μας πρόγραμμα, θα ξεκινήσει την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου και μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε αυτή η ημερομηνία. Θα ξεκινήσουμε με καθημερινή 2ωρη βραδινή εκπομπή με ρεπορτάζ, ενώ μία φορά την εβδομάδα θα υπάρχει και μια ειδική εκπομπή, η οποία θα έχει να κάνει με τα προγράμματα για εργαζόμενους και με διάφορα προγράμματα κατάρτισης.

- Το ραδιοφωνικό μας πρόγραμμα θα αρχίσει λίγο αργότερα με μια επίσης καθημερινή 2ωρη εκπομπή επίσης με ρεπορτάζ, πρωινές ώρες.

- Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα γράψουμε πολύ περισσότερα για τις εκπομπές αυτές και σας υποσχόμαστε πως θα έχετε την ευκαιρία, να βλέπετε εκπομπές χωρίς εξαρτήσεις και χωρίς καθοδήγηση από συμφέροντα.

- Εμείς την παρέα την θέλουμε μεγάλη και είσθε όλες και όλοι ευπρόσδεκτοι, με μία μόνο προϋπόθεση. Τα προσωπικά, τα κομματικά και τα παραταξιακά σας, να τα αφήσετε στο σπίτι.