Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Να μην ξεχάσετε σήμερα να πάτε και στα γήπεδα ποδοσφαίρου να δείτε  μπαλίτσα. Φυσικά θα σας προτείνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο να μην "πάτε" καθόλου στο γήπεδο του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί εκεί έχασαν την μπάλα και παίζουν και χωρίς διαιτητή. Αφήστε τους να φτάσουν στον πάτο ώστε να βάλουν λίγο μυαλό και να μπορέσουν να συγκροτηθούν.... και πάλι οι συνιστώσες. 

- Πάντως στην Εύβοια, εκτός από τον κ. Βαγγέλη Αποστόλου, κανείς άλλος δεν βγήκε δημόσια να δηλώσει αν παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκη. Ούτε καν ο Δημήτρης Αναγνωστάκης δεν βρήκε να πει τι θα κάνει. Εμείς περιμένουμε να ακούσουμε και την θέση που θα πάρει ο κύριος Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος  απέτυχε να εκλεγεί ως περιφερειακός σύμβουλος, αφού ήταν υποψήφιος με τον κύριο Γκλέτσο!!!

- Ο Ευρωβουλευτής Κούλογλου πάντως επισήμανε πως δεν ξέρει τι λέει ο Κασσελάκης, αφού μας είπε πως θα κερδίσει τον Μητσοτάκη, ενώ την ίδια στιγμή λέει πως στόχος του είναι να μπορέσει να διατηρήσει το 17% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές!! Πόσο δηλαδή θα πάρει ο Μητσοτάκης για να τον κερδίσει ο Κασσελάκης;;;

- Πάντως νέα δημοσκόπηση έχει τον ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκη τρίτο κόμμα με λίγο πάνω από το 14% και το ΠΑΣΟΚ δεύτερο με λίγο πάνω από 16% και το ΚΚΕ στο πάνω από 10%.

- Ο Κασσελάκης δείχνει να ζει στην κοσμάρα του και φυσικά απορούμε πως άνθρωποι της Αριστεράς, ανέχονται ακόμη όλα αυτά που συμβαίνουν.

- Ηρεμήστε κυρίες και κύριοι του ΚΚΕ, εδώ στην Εύβοια. Γράψαμε μια αλήθεια. Για πρώτη φορά το ΚΚΕ σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν θα έχει αυτόνομο ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Χαλκίδας και θα κατέβουν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ!!!! 

- Χαλαρά θα πάμε και αυτό το Σαββατοκύριακο και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους φίλους οι οποίοι μας λένε αν θα μπορέσουν να στείλουν τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Φυσικά και μπορείτε αγαπητοί φίλοι μας, αλλά για τελευταία φορά, αφού το apopsignomi θα κατεβάσει ρολά τον Φεβρουάριο του 2024.

- Καλό Σαββατοκύριακο