Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή, καλά Χριστούγεννα και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Έβρεξε, έπεσε λίγο η θερμοκρασία και κάνουμε παράπονα, για το πως θα ζεσταθούμε!!! Δεν ξέρουμε τι θέλουμε τελικά. Είμαστε στα Χριστούγεννα και χειμώνα δεν είδαμε, ενώ τα προηγούμενα χρόνια, ανάβαμε καλοριφέρ, σόμπες, τζάκια και ότι είχε ο καθένας, από το τέλος Σεπτεμβρίου μέχρι και τον Μάρτιο.
Μην τα βλέπουμε όλα μαύρα και πρέπει όλοι να ξέρετε πως.... χωρίς κρύο, χωρίς βροχή, χωρίς χιονάκι, τα προβλήματα για την υγεία μας θα είναι περισσότερα και  φυσικά και για την γη μας.

- Ας σταματήσουμε λοιπόν την γκρίνια, γιατί βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας, αφού δεν φροντίσαμε το περιβάλλον.
Φταίμε όλοι γι΄ αυτό που ζούμε, αφού κανείς δεν μας έμαθε να φροντίζουμε το περιβάλλον.

-Θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα.
Πήγαμε και αγοράσαμε οικόπεδο μέσα στα ποτάμια και χτίσαμε ένα σπίτι. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο (ρουσφέτι) το έχουμε και νόμιμο.
Το ποτάμι έκανε υπομονή, αλλά όταν ήρθε η ώρα βρήκε τον δρόμο του και μας έπνιξε. Γιατί φταίει το ποτάμι και όχι εμείς που χτίσαμε πάνω του;

- Τελειωμό δεν έχει η επίθεση στο πρόσωπο της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρίας Αϊδίνη και αυτό είναι άδικο για έναν άνθρωπο ο οποίος επί 4 χρόνια έτρεχε μέρα νύχτα, για να υπάρξει αποτέλεσμα, το οποίο δεν αμφισβητεί κανένας, εκτός από το πρόσωπο το οποίο είχε για χρόνια την ευθύνη αλλά δεν έκανε τίποτα για τον αθλητισμό και τώρα με τα παπαγαλάκια της, προσπαθεί να μηδενίσει την προσφορά της κυρίας Αϊδίνη, βάζοντας μπροστά τα παπαγαλάκια της.

Κυριακή σήμερα και όπως είναι γνωστό δεν θα έχουμε αναρτήσεις και απλά το μεσημέρι θα έχουμε την ενημέρωση για τους αγώνες ποδοσφαίρου.