Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

....φαπούλες

 - Τι άκουσαν τ΄ αυτιά μας, όταν στο βήμα της Βουλής ανέβηκε ο βουλευτής Νικόλαος Παπαδόπουλος του κόμματος "ΝΙΚΗ"; Γιατρός στο επάγγελμα ο κύριος και καλά θα κάνει, να μην προσπαθεί να ανεβαίνει στο βήμα πιέζοντας τον εαυτό του, για να μας πείσει πως αυτός είναι πατριώτης και χριστιανός. Συγνώμη, αλλά δεν περιμέναμε να.... ταιριάζει τόσο πολύ ο λόγος με το επώνυμο του γιατρού!!!!!

- Ο κύριος Βελόπουλος πάντως έδωσε ρεσιτάλ, όπως δίνει καθημερινά στα τηλεοπτικά δίκτυα, σε εκπομπές τηλεπώλησης με τις αλοιφές του και τα άλλα μαντζούνια.

- Επίθεση στον Μητσοτάκη για το θέμα με τους μετανάστες και τα εργατικά χέρια. Θέλει να νομιμοποιήσει τους λαθρομετανάστες είπαν οι περισσότεροι. Τελικά ή ο Μητσοτάκης είναι πολύ γάτα ή οι άλλοι, δεν στροφάρουν και πολύ. Ο πρωθυπουργός δεν άλλαξε άποψη για τους λαθρομετανάστες. Να εξυπηρετήσει τους τσιφλικάδες θέλει, οι οποίοι δεν βρίσκουν εργάτες. θα τους στείλει λοιπόν στην δουλειά και όταν δεν θα αντέξουν και θα τα παρατήσουν, τότε θα χάσουν και τα επιδόματα και θα πάρουν και τον δρόμο της επιστροφής στις πατρίδες τους.