Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

....η άποψή μας

 - Σε λίγη ώρα θα έχουμε την ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής του Δήμο Χαλκιδέων και ευχόμαστε οι κυρίες και οι κύριοι που θα ορκιστούν, να μην ξεχάσουν τον όρκο τους και να ξέρουν, πως κάποια στιγμή θα δώσουν την θέση τους στους επόμενους και τότε θα έχουν περισσότερη ανάγκη την καλή κουβέντα των δημοτών.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και ο κόσμος υποφέρει, αφού.... δυστυχώς τα χρήματα δεν φτάνουν ούτε για τα απαραίτητα και η κάθε οικογένεια βάζει το χέρι στην τσέπη της, για το φαγητό, για την υγεία, την παιδεία, την μετακίνηση, τον αθλητισμό κλπ.
Η κάθε Δημοτική αρχή έχει υποχρέωση να φροντίζει για τους δημότες της και όχι μόνο στο θέμα της αποκομιδής απορριμμάτων, στο θέμα της παροχής νερού κλπ. 
Αυτή η Δημοτική αρχή με δήμαρχο την κυρία Έλενα Βάκα, οφείλει να κάνει την υπέρβαση και να φροντίσει ώστε οι έχοντες ανάγκη, να μην είναι μόνοι τους αλλά να έχουν δίπλα τους τον Δήμο Χαλκιδέων.
Η δήμαρχος οφείλει να σπάσει αυγά και να φροντίσει για το καλό των δημοτών που έχουν ανάγκη και αυτό το γράφουμε, γιατί δυστυχώς ο δήμος, δεν γνωρίζει επίσημα τα προβλήματα πολλών δημοτών.
Και κάτι ακόμη.
Αν τελικά οι εκλεγμένοι στον δήμο, δεν προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους και βλέπουν την θητεία τους επαγγελματικά και έχουν τον δημότη ως εργοδότη για να έχουν τον μισθό τους, τότε να βγούνε και να το πούνε δημόσια. Αν δεν το πούνε, τότε θα μάθουν οι δημότες, πόσο "εθελοντικά" προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Θα μάθει ο δημότης πόσα βάζει ο καθένας στην τσέπη του.