Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, Καλά Χριστούγεννα και πάντα με υγεία και αγάπη.  Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε πολλές φωτογραφίες με ανθρώπους οι οποίοι σίγουρα δεν θέλουν ο ένας το καλό του άλλου, αλλά φαίνεται πως τελικά, όλα μπορεί να τα ξεχάσει κανείς, ακόμη και τις προσωπικές επιθέσεις και τις συκοφαντίες!!!! Μάλλον κάτι ενώνει αυτούς που μέχρι χθες, ήταν απέναντι ...και στα κάγκελα.

- Να ευχηθούμε περαστικά στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα υγείας. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να επιστρέψει υγιέστατος στην οικογένειά του, για να είναι δίπλα στους δικούς του ανθρώπους, τις μέρες των Χριστουγέννων.

- Θέλουμε σήμερα να στείλουμε τις καλύτερες ανθρώπινες ευχές μας στην δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα, τον αντιδήμαρχο έργων κ. Βασίλη Γουρνή και την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη και να είσθε πάντα δίπλα στους δημότες. Εμείς σταθήκαμε ως φίλοι δίπλα σας, όλα αυτά τα χρόνια και δεν μετανιώσαμε. Για το apopsignomi είναι τα τελευταία Χριστούγεννα και δηλώνουμε πως φεύγουμε ως φίλοι.

- Επειδή δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να σταθούμε εμπόδιο, στις όποιες συνεργασίες. Εμείς δεν αλλάζουμε άποψη  και θα συνεχίσουμε να μιλάμε με την γλώσσα της αλήθειας και θα στηρίζουμε τα πάντα σε ρεπορτάζ και στοιχεία.

- Ας μη γελιόμαστε. Εμείς δεν διαθέτουμε τα προσόντα, για να είμαστε στην θέση κάποιων άλλων, οι οποίοι έχουν τον τρόπο, να είναι πάντα δίπλα στην εκάστοτε εξουσία. Ευχόμαστε και σε αυτούς καλές δουλειές και ξέρουμε πως αυτοί δεν υποσχέθηκαν τίποτα στους δημότες και είναι δίπλα στην εξουσία, αλλά μετά τις εκλογές. Αυτοί πάνε πάντα με τους νικητές, για το καλό τους.

- Φίλες και  φίλοι μετά την αλλαγή του χρόνου και πάντως μέσα στον Φεβρουάριο, θα πρέπει να αποδείξουμε σε κάποιους, πως κάτι κάναμε κι εμείς αυτά τα χρόνια, για γνωστούς και φίλους. Δεν θέλαμε να φτάσουμε σε σημείο, που να χρειαστεί να δώσουμε εξετάσεις, για να αποδείξουμε, αυτό που ο κόσμος "το έχει τούμπανο και κάποιοι κρυφό καμάρι". Δεν θέλαμε κάτι τέτοιο, γιατί όταν δίνεις αγώνα για να αποδείξεις κάτι, κάποιους θα τους πονέσεις.