Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

....φαπούλες

 - Καλά τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ξέχασαν τόσο γρήγορα την απόφαση του Ελληνικού λαού και ζητούν από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να εφαρμόσει το δικό τους πρόγραμμα και όχι το δικό της, το οποίο ενέκρινε με την ψήφο του ο Ελληνικός λαός; Θα είχε πλάκα το να ακούει και να εφαρμόζει η κυβέρνηση, αυτά που θέλουν η Κωνσταντοπούλου, ο Βελλόπουλος και τα άλλα κόμματα του 3-5% . Κουνάνε και το ....δάχτυλο στην Βουλή, αλλά δεν μας λένε, γιατί δεν μπορούν να πείσουν τον Ελληνικό λαό.

- Όταν ένα κόμμα κερδίζει 3 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, με ποσοστό πάνω από 40% και με τεράστια διαφορά από τα άλλα κόμματα, σημαίνει πως έχει την εμπιστοσύνη του λαού. Τα άλλα κόμματα που "κυκλοφορούν" πάνω κάτω στο 10%, θα πρέπει κάτι να αλλάξουν, αν θέλουν να τους εμπιστευθεί ο Ελληνικός λα΄'ος.

- Αυτός ο κύριος Χήτας του Βελόπουλου, δεν ξέρει πως με κραυγές δεν κέρδισε κανείς; Δεν νομίζει πως έχει ξεφύγει τελείως; Κύριε Χήτα, βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Δεν θα βρεθεί ποτέ το κόμμα σας με διψήφιο νούμερο σε ποσοστά, γιατί απλά ο Ελληνικός λαός, δεν θα πεισθεί με τις διάφορες αλοιφές που πουλάει ο πρόεδρός σας, ούτε κι αν ανακαλύψετε τελικά και επιστολές που του έστειλε η Παναγία μας!!!!!