Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλά Χριστούγεννα, με υγεία και αγάπη.  Έμειναν ακόμη 8 μέρες και η σημερινή, για να αποχαιρετήσουμε το 2023 και να περάσουμε στο 2024. Να ευχηθούμε να είναι για όλες και όλους μια καλύτερη χρονιά και να έχουμε την υγεία μας, αφού πλέον όλοι έχουμε καταλάβει, πως είναι ....το πολυτιμότερο αγαθό.

- Δυστυχώς ακόμη και αυτές τις μέρες κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, έχουν την απαίτηση να μην τους απαντάμε όπως τους αξίζει και να δεχόμαστε τις συκοφαντίες και τα ψέματά τους. Αυτή η ιστορία δεν μπορεί να εξελιχθεί όπως την θέλουν και να προσέχουν στο εξής.

- Όπως αυτοί κάνουν την δουλειά τους στο μαγαζί τους, στην οικογένειά τους κλπ και δεν τους ενοχλούμε, έτσι κι εμάς να μας επιτρέψουν, να κάνουμε την δουλειά μας. Στον τύπο από την Αρτάκη ο οποίος άνοιξε το στόμα του και είπε λόγια, τα οποία δήθεν του είπε η δήμαρχος για εμάς, του απαντάμε καθαρά. Είναι ψεύτης και γλείφτης του κερατά, αφού ξέρουμε όλοι τι ψήφισε στις δημοτικές εκλογές, όπως ξέρουμε και το γλείψιμο που κάνει τώρα, για να έχει κάποια εύνοια και να μην είναι στην απ΄ έξω.

- Για να κλείσουμε αυτό το θέμα, με την δήμαρχο και τους συνεργάτες της, θα στείλουμε τις καλύτερες ευχές μας για καλά Χριστούγεννα και καλή θητεία να έχουν και όπως γνωρίζουν, ποτέ δεν είχαν κάποια υποχρέωση προς εμάς και φυσικά δεν θα έχουν και στο μέλλον.

- Εμείς ότι κάναμε το κάναμε γιατί το γουστάραμε και επειδή το πιστεύαμε. Τώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσουμε, αφού η Δημοτική αρχή έχει μπροστά της μια δεύτερη θητεία και για 5 χρόνια παρακαλώ. Φυσικά η Δημοτική αρχή έχει πλέον δυνατές συνεργασίες και φυσικά πολλά και ικανά άτομα για την επικοινωνιακή της πολιτική.

- Εμείς θα είμαστε στις επάλξεις, "με εικόνα και ήχο" και φυσικά θα ασκούμε κριτική, όχι με ψέματα και με εμπάθεια, αλλά με βάση την πραγματικότητα. Αν η δήμαρχος και οι συνεργάτες της έχουν να πούνε κάτι για εμάς, θα μας το πούνε και δεν θα τα λένε στους πρωταθλητές της κωλοτούμπας και τους γλείφτες.

- Οι εξελίξεις δεν θα είναι όπως οι πολλοί περιμένουν και εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση, για συμβιβασμούς και για κωλοτούμπες. Θα συνεχίσουμε όπως ακριβώς κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς τις πλάτες τις όποιας εξουσίας, την οποία δεν θα γλείψουμε ποτέ. Έχουμε τους ανθρώπους που πάντα είναι δίπλα μας, χωρίς να απαιτούν να τους προσκυνήσουμε και με αυτούς θα συνεχίσουμε.

- Καλά Χριστούγεννα