Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

.....σφηνάκια

 - Όταν δεν έχεις παρακολουθήσει έναν αγώνα, τι σχόλια να κάνεις για την διαιτησία; Ακούς διαβάζεις, αλλά αν δεν το δεις με τα ματάκια σου, άστα να πάνε. Μπορείς φυσικά να μιλήσεις γενικά και όχι ειδικά. Πολλές διαμαρτυρίες έχουμε από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Μαντουδίου, για την διαιτησία Βελέντζα και ούτε λίγο ούτε πολύ μιλούν για.... αλλοίωση αποτελέσματος.

- Ξέρουμε όλοι πως στην Εύβοια υπάρχει πρόβλημα με την διαιτησία και είναι αλήθεια πως δεν θέλουν οι αρμόδιοι ή δεν μπορούν να το διορθώσουν. Ας μη γελιόμαστε. Όλο το σύστημα δούλεψε ώστε να έχουμε μη ανανεωμένη διαιτησία ή αν προτιμάτε μια γερασμένη διαιτησία, με ανθρώπους οι οποίοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έβαλαν πλάτη, ώστε να μην υπάρχουν νέοι διαιτητές και να συνεχίσουν οι ίδιοι να είναι αναγκαίοι και αφεντάδες.

- Ας θυμώσουν όλες και όλοι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Αν ήθελαν ανανέωση θα την είχαν πετύχει. Φυσικά φταίνε και οι παράγοντες των ομάδων, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν βοήθησαν νέα παιδιά να μπούνε ή να μείνουν στο χώρο της διαιτησίας. Όλοι βλέπουν το κακό, όταν η αδικία χτυπάει την ομάδα τους.

- Δεν αλλάζει τίποτα στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο κυρίες και κύριοι και θα έχουμε να πούμε πολλά, με το νέο μας ξεκίνημα. Βόλεμα έχουμε, εξυπηρετήσεις έχουμε, αλλά ποδόσφαιρο δεν έχουμε, αφού όλοι κοιτάζουν τον εαυτούλη τους, την προβολή τους, το δικό τους συμφέρον.