Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, Καλά Χριστούγεννα, με αγάπη και υγεία. Υπομονή και όλα θα πάνε καλά, αφού σιγά, σιγά οι νέοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί άρχοντες δίνουν τον όρκο τους και θα μας υπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Αλήθεια είναι αυτό, γιατί μη μου πείτε πως έδωσαν..... ή θα δώσουν ψεύτικο όρκο;

- Αύριο θα έχουμε ορκωμοσία τον εκλεγμένων στον Δήμο Χαλκιδέων. Θα υπάρξει κάποιος ο οποίος θα δώσει πολιτικό και όχι θρησκευτικό όρκο; Τέλος πάντων, ας ορκισθεί όπως θέλει ο καθένας, αρκεί να τηρηθούν τα όσα θα πει με τον όρκο του.  Να εξυπηρετεί δηλαδή τα συμφέροντα του Δήμου και τον δημοτών και όχι των φίλων και χορηγών!!!!!

- Παραιτήθηκε από την θέση του εκλεγμένου με την παράταξη Γουρνή, ο κ. Βαγγέλης Ρουμελιώτης, πριν ορκισθεί ως δημοτικός σύμβουλος. Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, αλλά αυτοί που ξέρουν, λένε άλλα. Πάντως η ουσία δεν αλλάζει, αφού ο κύριος Ρουμελιώτης, έφυγε κύριος και δεν δημιούργησε προβλήματα, όπως μας έχουν συνηθίσει άλλοι. Θα περιμένουμε κάποια δήλωση από τον κύριο Γουρνή ή τον κύριο Αργύρη.

- Μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα έχουμε και την ορκωμοσία των Περιφερειακών και είμαστε περίεργοι να δούμε την χειραψία Σπανού -Μαρκόπουλου!!! Πληροφορίες λένε πως ο γιατρός, άλλαξε στάση και δηλώνει πως θα βοηθήσει τον Φάνη, αφού αυτή ήταν η εντολή του λαού.

- Το ισχυρότερο ψηφοδέλτιο θα έχει στις επόμενες Εθνικές εκλογές, όποτε αυτές κι αν γίνουν, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ λέει ο Μητσοτάκης. Άνθρωπος του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού, έλεγε να μην ακούμε τα όσα κυκλοφορούν αυτοί που θέλουν να είναι υποψήφιοι, γιατί κανείς δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένη την υποψηφιότητά του.